RE: Golf 2 rat look opet update na str. 11 i 12
Evo me s updejtinom da nekazete da neradim ništa! Spustio sam auto sport plinci max(nesto) i zute opruge promjenio sva crijeva od goriva to je sto se tice motornog prostora! A ovo je sto sam radio u i na autu
Skino migavce
Pa ih smokiro
Onda sam kupio bužir jer mi je stari popuco pa nisam imao cime oprati šoferšajbu
Skino brizgalice
Novo
Kupio sam raid dino volan na piku za 20km
imao sam ga u GSI-u i prejeben je
Evo i dokaz da je oriđiđi
Jedan dan sam isao sa mojim prijateljom i clanom foruma "BoosT666" da gleda neke djelove za svoga rocca pa smo naletili na dva usisnika na haubi od 2 yuga pa mi ih je boooooosT kupio
:* kasnije idu na ugradnju
Onda sam naletio da clan s foruma "bad_look" prodaje rubnjake za golfaciju pa sam ih kupio od njega THX
Onda sam rastavljo ventilaciju pa sam odlucio na ovoj centralnoj konzoli napraviti nove ove kocke jer su stare u k... i nepuse dobro na noge kada se okrene
Potom sam nabacio i felgice za zimski setup evo i razlike njih i ovih celicni
Nabavljene i sve 3 VDO cukice nek se nadje
Pa su mi se vratili s lakiranja branik, spojler zadnji i ralica prednja, jos se ceka maska :icon_mad:
Pa sam namontirao i farove
Evo i ih
Kupio sam i zvucnike LG 50w RMS-a nisu losi mogu proci
Pa sam ih i namontiro jbg
Evo i slika kada mi je kico tzv. boosT666 napravio naljepnice pa smo odletili do njega i namontirali ih evo i sta se desavalo
ovo je pocetak radova 2 pive i najle na broju
Pa malo i majstor na djelu
Evo dokaza da jos stoje na mjestu
Onda su ispale centre turbo 15-ke od naseg clana funky-a pa sam ih pazario od njega za ljetni setup THX koje najvjerojatnije idu na poliranje
Posto aluminiske polirane 14 idu u prodaju najvjerojatnije opet nasem clanu miji iz imotskog, a ja ih teske duse prodajem jer nemam para za ljetne gume za centre jbg takva je situacija poceo sam raditi svoje stare celicare 14 pa ce i one biti zanimljive dok nekupim gume za centre
Toliko od mene da nekazete da nista neradim pozz!