DraganBl01 Član 02.09.2015 #1.681 Samo neki dobar vosak staviti i onda paziti cim peres i sijace uvijek
enesss Legend 03.09.2015 #1.682 prelijepa fabia,sve vise od ovog je previse samo je cuvaj a za felge , znam kako ti je .... jednostavno sam samponiraj i rahat , ni vosak ni nista drugo osim plastifikacije ti nece pomoci od kiseline na polirani alu
prelijepa fabia,sve vise od ovog je previse samo je cuvaj a za felge , znam kako ti je .... jednostavno sam samponiraj i rahat , ni vosak ni nista drugo osim plastifikacije ti nece pomoci od kiseline na polirani alu
tibor987 Član 15.09.2015 #1.683 Evo ga naslon od G4 upao kao budali samar, fabrika-fabrika Isprike zbog nereda u autu, ali se u isto vrijeme i kemija u interijeru a i preseljava tako da je opci kaos. Sad mislim malo povuci rucnu pa skupljati kesh za kozu na siceve, mislim da ce to udariti zadnji pecat interijeru
Evo ga naslon od G4 upao kao budali samar, fabrika-fabrika Isprike zbog nereda u autu, ali se u isto vrijeme i kemija u interijeru a i preseljava tako da je opci kaos. Sad mislim malo povuci rucnu pa skupljati kesh za kozu na siceve, mislim da ce to udariti zadnji pecat interijeru
Spesdrive Član 15.09.2015 #1.684 Sve mjera samo mi taj volan nije nekako za njega, bar moje misljenje, mozda je u zivo i ljepse ali na slikama....
Sve mjera samo mi taj volan nije nekako za njega, bar moje misljenje, mozda je u zivo i ljepse ali na slikama....
passatljuti Član 16.09.2015 #1.687 vladica85 je napisao(la): Skini makar taj vw znak sa njega Kliknite za proširenje... Jedino sto valja na autu
vladica85 je napisao(la): Skini makar taj vw znak sa njega Kliknite za proširenje... Jedino sto valja na autu
Carbon. Član 17.09.2015 #1.689 Meni jedino bode oci to sto je nebo crno, a suncobrani i osvjetljenje bijelo... Sve ostalo 5+
CoL3 BHT Ovisnik 19.09.2015 #1.691 Meni bode u oci njegov tempomat i naslonjač. Pa tko mu ih dade ***** li ga, ometa vozace po cesti
tibor987 Član 29.09.2015 #1.693 stavljena je kozica mjenjaca, nego imao masu na osvjetljenju iste pa kemijao