Član
bmwscaner je napisao(la):bitno je da je tocak velik
tako je...:lol:
bmwscaner je napisao(la):bitno je da je tocak velik
Pike_gti je napisao(la):ja mislim da su ovo 18ke na crnoj fabiji a mozda cak i na sivoj... nisu ni priblizno ovoliko velike 17ke na nasim autima... bujrum pogledaj moj auto jest drzip al nisu ogromne felge al dobro moj je bio na felgama 15ak dana i ide u pod odma 1-og aprila nek struze boli me dupe ionako je dvosjed niko ne sjedi nazad nikad
a i ti tibore ko taxi cuj uvijek mu puno auto... kad ti je rodjendan da ti kupim firmu taxi za krova i brijes
tibor987 je napisao(la):Goca sad za kuljve i to ne treba hvala...a za vatrenu vodu ili kavicu preko dana sam raspolozen
tibor987 je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):ja mislim da su ovo 18ke na crnoj fabiji a mozda cak i na sivoj... nisu ni priblizno ovoliko velike 17ke na nasim autima... bujrum pogledaj moj auto jest drzip al nisu ogromne felge al dobro moj je bio na felgama 15ak dana i ide u pod odma 1-og aprila nek struze boli me dupe ionako je dvosjed niko ne sjedi nazad nikad
a i ti tibore ko taxi cuj uvijek mu puno auto... kad ti je rodjendan da ti kupim firmu taxi za krova i brijes
haha, pa jebi ga, puno raje, i to pijane pa nije u stanju da u svoje auto da sjedne :lol::lol::lol:
dadao_style je napisao(la):extra su felge baš mi je drago da si i to rješio napokon što se tiče guma to je ok mjera samo vidi dal su ti došli prstenovi ako nisu kupi jer kad budeš montiro da izbjegneš vibracije prstenovi za to služe i jedan mali prijedlog krakove ispoliraj a rubove u mat crnu i to će da bude perfektno (sretno sa felgama da se navozaš zaslužio si zovem te ovih dana da ih zalijemo) samo naprijed drug