Član
dzinn16v je napisao(la):Ujbt vidi prednjeg branika i stopa:icon_eek:
S teta sto je propao vrijede ove dvije stvari malo bogatstvo
naravno,ja bi ih uzeo odmah ali su u losem stanju :icon_rolleyes:
dzinn16v je napisao(la):Ujbt vidi prednjeg branika i stopa:icon_eek:
S teta sto je propao vrijede ove dvije stvari malo bogatstvo
ahaaa plovi juznom magistralom lagano splitske table...erol_brcak je napisao(la):Ajoj vidje Ajkule sto je struhla, zalosno bas.
Prije par sedmica vidio jednu u Tz, al mislim da su bile Hr table, u odlicnom stanju, prelijep auto.
Matej19 je napisao(la):ervin_86 je napisao(la):
Ovakav isti Merc je u Gornjem Vakufu. Tacno je da ima i ovo auto u BiH, covjek ga non stop pazi, upali povremeno, provoza. Pokriven je ceradom, stoji ispred kuce a vlasnik voza Jugu za svakodnevne potrebe. Ocuvan je tip top a da li je na prodaju to ne znam.
Da ima taj Merc ali ga vlasnik nebi dao ni za bogove milijune ili neznam sta da mu nudis,znam ja vlasnika osobno...Ali ovaj bar ne propada kao vecina oko nas,bogami kad pogledas ovi par slika odavde samo sto suze ne krenu niz ledja a ne niz lice,zalosno ali sta ces
Srki_MB je napisao(la):Aj' Boga ti slikaj ako uspijes,ne mogu vjerovati da ima na BH tablama.:icon_smile:tomislav_amg je napisao(la):Danas vidjen u Mostaru w124 E500 crni, BH table :icon_biggrin:Srki_MB je napisao(la):Zna li iko ima li i jedan W124 500E/E500 u BIH i gdje???
A je mocan majko moja :icon_biggrin:
Rodjak sutra kad krenem na posao slikam ovoga sto ima u Gornjem Vakufu i uploadam na ovu temu da se naparite hehehhe xD
prozor je napisao(la):w8 nema citaj malo bolje
srdjo je napisao(la):Gdje je ovo?...steta da propada...
LSD je napisao(la):gdje se nalazi i koliko kosta