Član
Moze li mi neko potvrditi ovo za golfa 4 66kw da nema plivajuci?Blic pitanje:
Ima li Golf5 TDI 66kw plivajuci zamajac ??
Koliko znam golf4 66kw da nema ?
Moze li mi neko potvrditi ovo za golfa 4 66kw da nema plivajuci?Blic pitanje:
Ima li Golf5 TDI 66kw plivajuci zamajac ??
Koliko znam golf4 66kw da nema ?
Golf 4 66 kw NEMA plivajuci
De ne budaliGolf 4 66 kw NEMA plivajuci
Nadam se da znas razliku izmedju PD motora i motora sa Bosch pumpom, a sto se tice toga ima li plivajuci ili nema to je vec malo komplikovano, ni ja sam ne znam koji sve imaju a koji nemaju plivajuci, mislim da skoro svi PD motori imaju plivajucu zamajac kako sam ja cuo zbog velikog obrtnog momenta, mozda i grijesim nek kazu iskusniji nesto na ovu temu...I kako da znam ? , tdi , crveno i , ima li to kakve veze
U golfa 3 66kw je fixni zamajac i fixna turbina.U mene ALH, 2001. g. i vjerovatno ima plivajuci, osjecam da je pri kraju, a cuo sam da ima neka varijanta da se fiksni set kvacila od golfa 3 (e sad 66 ili 81KW, nisam siguran) moze ugraditi u g4 66kw, i da je to kao najjeftinija varijanta, zna li mi ko sta reci vise o tome?
De ne budaliU golfa 3 66kw je fixni zamajac i fixna turbina.
U golfa 3 81 kw je plivajuci zamajac i varijabilna turbina.
A u golfa 4 66 kw gotov svakog sto znam plivajuci zamajac.
Svi u golf 4 tdi koje ja znam imaju varijabilnu turbinu , a ja koliko sam shvatio dje god je varijabila tu je i plivajuci (zbog obrtnog momenta)
SDI mk 4 ima fixni zamajac
i na kraju :
zamajac je isti od:
Mk3 81kw
Mk4 66kw - 81kw - 74kw.
Da vas ne buni vise..
De mi kazi molim teNadam se da znas razliku izmedju PD motora i motora sa Bosch pumpom, a sto se tice toga ima li plivajuci ili nema to je vec malo komplikovano, ni ja sam ne znam koji sve imaju a koji nemaju plivajuci, mislim da skoro svi PD motori imaju plivajucu zamajac kako sam ja cuo zbog velikog obrtnog momenta, mozda i grijesim nek kazu iskusniji nesto na ovu temu...
Probaj pobitDe ne budali
De nemoj zezati, tebe smo i cekali jer se ti svakodnevno bakces sa timE vala ja definitivno na ovom forumu necu vise nista pametno napisat, ako se mogu zaebavat opusteno rado cu, a sta pametno, jok.
E moj druze, ocekivao sam da ces ovo mnogo ranije napisati.E vala ja definitivno na ovom forumu necu vise nista pametno napisat, ako se mogu zaebavat opusteno rado cu, a sta pametno, jok.