G2_1.6B je napisao(la):Ja Bogte mene neki dan zaustavi policajka na bicu(isli ja i drug cestom) na onim brzim "trkacim" biciklima jedno 30-40Km/h kad ona pred mene i kaze gdje je tebi kaciga....
Prvo sto je ugrozila moju sigurnost(pri toj brzini tesko je zakocit), onda svoju sigurnost, a na kraj svega i sigurnost onih automobila iza mene....:icon_mad:
Kuja!
roki_actros je napisao(la):Da hoce usvojiti zakon na nivou drzave, puna mi kapa nadrkanih seljacina koji prodju kad im se prohtije sa preglasnom muzikom i probude cijelu ulicu..Covjek mira nema u svojoj kuci radi tudjeg cejfa..Samo nek' udaraju po dzepu za sve sto nije po pravilima, pa taman to bio i ja licno..
zen_3dom je napisao(la):G2_1.6B je napisao(la):Ja Bogte mene neki dan zaustavi policajka na bicu(isli ja i drug cestom) na onim brzim "trkacim" biciklima jedno 30-40Km/h kad ona pred mene i kaze gdje je tebi kaciga....
Prvo sto je ugrozila moju sigurnost(pri toj brzini tesko je zakocit), onda svoju sigurnost, a na kraj svega i sigurnost onih automobila iza mene....:icon_mad:
Kuja!
barem tebi za drotove nije problematicno
emir_89 je napisao(la):dobro je prosao, mogli su mu vozacku uzet
Little Dragon je napisao(la):ostavi adresu da ti uljepsam zivot u sitne sate onda :lol: