Little Dragon je napisao(la):
takvi najvise i piju , kaze sad ce exkurzija treba se nabildati i tu ti pocinje rokanje , znam isto tako neke momke iz Sarajeva koji su sad propali totalno znaci mora jesti ono sto mu pise na papiru da ne bi krepo a drugi se kad se ukoci mora u hitnu da ga poprave da dodje sebi
hehehe,znam,znam...takvi su mi najdrazi,dodje u teretanu 2 mjeseca pred ljeto,da se "nabilda" i "izdefinise"...e hoces kurku mog,nije bas tako lako,pa onda cuje od starijih sta sve piju,pa lagano isto sebi naruce,a ne vide jednu caku,da ti stariji likovi su ustvari aktivni i redovno treniraju te imaju gooooodine iskustva,i onda se to sve pije,i dobijes dozivotno upropasteno tijelo
imam jednog prijatelja koji nema sta nije gutao,bez ikakvog programa i sl,samo nasumice,ako je cuo da je jedno dobro za misicnu masu,on uzme,ako je nesto za snagu,on uzme a nije gledao koje su moguce nus pojave,da bi na kraju momak fasovao tesku koznu bolest,najvise mu po licu izbacilo kao opekotine,do te mjere opasna bolest da ne moze na sunce kako treba jer se pogorsa stanje,mora laserski tretirati te "opekotine" i to samo da malo sanira tj prikrije,ne da izljeci...a nije pio steroide,pio ovu "obicnu hemiju",sto znaci pamet u glavu kad su takve stvari u pitanju
a slucajevi neproporcionalno gradjenih likova ima milijarda..."daj tih boba i praha da bidnem k'o vo",pa na kraju kad obuce majcu,jedno rame mu nize u odnosu na drugo,majca stoji kao da je neko carsaf na njega nabacio,seljo bodybuilding
:lol: