TuLe je napisao(la):kod mene nije bilo za dlaku, ja sam fino zalijepio :lol::lol: februar ili mart 2005 (ne sjecam se tacno datuma) bio s dva prijatelja na kafi, krenuo kuci negdje oko 4 (ono kad je najveca guzva, kad se svi vracaju s posla) i neka luda me spuca pa od hotela kroz stupine pun gas (staro auto pa i nije vuklo dobro ) uglavnom izleti mi neki lik s parkinga i da ne bi ravno u njeg zapucao, uspijem nekako smotat i zaobic, ali tu izgubim kontrolu i okrene me za 180 stepeni i ravno pred bingo me odnese, popnem se bocno na trotoar i oni zeljezni stubici pred bingom me zaustave, a ni danas dan ih nisu vratili, tako da oni koji cesto tu prolaze mogu i dalje vidjet moje djelo :lol: na svu srecu niko nije povrijedjen, niti sam kojeg pjesaka udario... a sto se tice drotova, isto ko da su bili iza coska i cekali da udarim, odma se pojavili nisam stigo ni izac iz auta :icon_confused: uglavnom uzeli da mjere (trag kocenja, ustvari bocnog klizanja, do stubica koji su me zaustavili, 45m) jedino sto mi ni danas dan nije jasno, kako sam uspio da se ne prevrnem i ako sam bocno udario od ivicnjak (to me cak i otac zeza) :lol: eto to bi bio moj dogadjaj i naucio me da ne idem 100 preko ogranicenja, vec jedno 50 preko:lol:
trizex je napisao(la):Meni je za dlaku bilo da se ne prevrnem, bez vozacke naravno....al' sam se ipak prevrno
tito_i_partija je napisao(la):TuLe je napisao(la):kod mene nije bilo za dlaku, ja sam fino zalijepio :lol::lol: februar ili mart 2005 (ne sjecam se tacno datuma) bio s dva prijatelja na kafi, krenuo kuci negdje oko 4 (ono kad je najveca guzva, kad se svi vracaju s posla) i neka luda me spuca pa od hotela kroz stupine pun gas (staro auto pa i nije vuklo dobro ) uglavnom izleti mi neki lik s parkinga i da ne bi ravno u njeg zapucao, uspijem nekako smotat i zaobic, ali tu izgubim kontrolu i okrene me za 180 stepeni i ravno pred bingo me odnese, popnem se bocno na trotoar i oni zeljezni stubici pred bingom me zaustave, a ni danas dan ih nisu vratili, tako da oni koji cesto tu prolaze mogu i dalje vidjet moje djelo :lol: na svu srecu niko nije povrijedjen, niti sam kojeg pjesaka udario... a sto se tice drotova, isto ko da su bili iza coska i cekali da udarim, odma se pojavili nisam stigo ni izac iz auta :icon_confused: uglavnom uzeli da mjere (trag kocenja, ustvari bocnog klizanja, do stubica koji su me zaustavili, 45m) jedino sto mi ni danas dan nije jasno, kako sam uspio da se ne prevrnem i ako sam bocno udario od ivicnjak (to me cak i otac zeza) :lol: eto to bi bio moj dogadjaj i naucio me da ne idem 100 preko ogranicenja, vec jedno 50 preko:lol:
jel to bio neki audi 80? tamnija neka boja? sjecam se toga ja mislim...
pioneer_09 je napisao(la):^ zbog takvih kao ti su sad postavili vibrirajuce trake po stupinama... eto ti sad :lol::lol: