Bilo je svega i svacega
Pofalici semafori,pravac ilidze,iskljucna prema grbavici,kisa pada,zeleno,ispred mene golf2,cica neki,treptavo se pali,on punu kocnicu,a ja se zaletio za njim da prodjem,kod mene fiat panda od firme,pljussss,proklizem zalijepim se u njega,bez vece stete,njemu skoro nista,meni stete 200KM
Titova,bas par dana poslije udesa kad je uletio onaj u metropolis s onim citroenom,ganjam se ja s nekim i obilazim sinama,kaddd taxiii na sineee,koci tamo vamo,zakacim trotoar,umalo da i ja uletim nepozvan.
Pa je bilo i nn situacija gdje ja nista kriv nisam,u drinskoj 150 puta mi se desilo preticu u 10 metara,vidi me da idem iz kontra smjera i on pretice....zadnje prije 10 dana kod obada idem iz pravca buca,nekih 40-50 pretice on bez ikakvih briga,ja punu kocnicu i potpuno se zaustavljam,da bi se on ubacio 3m od mene,meni srce stalo,a i auto sam zaustavio
onda ukleti rtv dom,vise zamalo situacija,proklizavanje na mostu prije rtv,zamalo da izletim u miljacku,uzrok,slalom,NN puta,naglo kocenje ''iskusnih'' vozaca sa svojim bolidima g2 i sl na kameru,s tim da je komotno mogao proci i jos 5 auta iza njega,ali jokk,on mene vidi na karambolci pri 70 na sat ali on koci,ko veli,udari ti si kriv.
Mihrivode carsija,led,losa pretpostavka,od firme auto,nosalo me nosalo,bacalo i covjeku u garazu provalim,bas se momacki parkiram...
proteklo ljeto,pratim lika sa foruma,onaj jaki seat mislim da je nick,tava,serpa,tepsija tako nesto,otoka-gras u pravcu ilidze,krajnja lijeva traka,preko 100,nagli prelazak u krajnju desnu,da bi ''iskusni vozac'' sigurno neki vladin guzonja sa svojim passatom b6 iz srednje trake na 5 m naglo skrenuo u moju traku,ali ja idem 2x vise nego on,da sam prilagodjenom brzinom isao,nebi bilo bezbjedno da mi se ubaci,a ne ovako,medjutim,naglo kocenje,malo lijevo malo desno i sve prodje kako treba,to negdje imam zabiljezeno i u video formatu...
sve u svemuu...brza voznja,glupost,kazem to,ali cu opet sjest i opalit ga po gasu,ali bitno se trudit...