Yugo 1,1EFI &BMR

CUPRA SX

Član
11.02.2012
1.390
487
83
sarajevo
Auto
SEAT LEON
Nazire li se kraj ovom ludilu? Hoce li se ovaj projekat ikada zavrsiti, i hoces li ga moci registrovati sa svim ovim preradama ili je osudjen da bude vjeciti projekat?
Tebi majstore kapa dole za ovoliki trud i zivce.
 

YUgisa

Član
24.01.2012
313
204
43
31
Subotica
zafc.bigforumpro.com
Auto
Yugo 1.1EFI
Saznacemo do kraja meseca da li cu moci registrovati, drzava kaze mora atest, drzavne ustanove kazu mi nismo nadlezni da izdajemo atest... Drzava kaze morate sad uraditi atest ali znamo da zakon ne funkcionise pa cemo za 3 godine doneti nove propise... Ali drago mi je ziveti u tako razvijenoj i uredjenoj drzavi gde je nekolicina modifikovanih automobila najveci problem za normalan zivot i bezbedan saobracaj.

Kraj se nazire, ostalo je jos par stvari koje se mogu na prste nabrojati. Ne znam bas da li stane na dve ruke, ali svakako na sve prste jedne osobe i to bez genetskih promena :D
 

CUPRA SX

Član
11.02.2012
1.390
487
83
sarajevo
Auto
SEAT LEON
Super ispao jugisa. Prilicno dobro se sve uklopilo.
Sta je sa motorom? Koliko se sjecam da si govorio da ce ostati fabricki zbog papira, sa nekim doradama.
 

YUgisa

Član
24.01.2012
313
204
43
31
Subotica
zafc.bigforumpro.com
Auto
Yugo 1.1EFI
Pa trenutno je motor kao sto je i bio i neverujem da ce skoro biti neke promene posto sam imao dosta nekih neplaniranih privatnih problema. Plan je da sledece godine uradim limariju sto treba i da se ofarba ceo auto i kompletno zastiti, sto se tice motora mislim da je najrealnije da ce dobiti samo oil accumulator can, jer mislim da cu ga sahraniti u krivinama.

Neki dugorocni plan je N2O, nesto tipa 40-45ks, neka manja modifikacija usisine grane i mozda neka bregasta sa oko 280 stepeni sa drugim benzinskim diznama. Pa kad stigne vreme za generalku, onda cu uraditi glavu, veci ventili, kanali, dimplovanje usisinih kanala, poliranje izduvnih, dodatno povecanje stepena kompresije, modifikovanje klipova i karika, mozda napravim neku izduvnu granu i neko kvalitetnije mapiranje.

Ali videcemo sta ce tacno biti tj kad ce biti jer bi voleo voziti i auto slalom, a onda treba uloziti i u neke bolje gume i vise bi smisla bilo uraditi mehanicke prepravke nego N2O...