ja skinuo veliki srednji lonac i ono nista nisam dobio,jos se prepao da ne grmi,samo na vecim obrtajima se cuje malo,volio bih da je dublji zvuk,pretih je:icon_evil: inace nemam mjesta pod haubom,jedino tu gdje je kutija da je skinem ?
http://img818.imageshack.us/img818/3476/copyof04092012236.jpg
neznam kako bi se to izvelo sa dvije mape,jer znam da je meni postelovan ovkao na ovu snagu,mapa i sve,i bio sam na praznu bocu nasuo los nekvalitetan plan,slaba smijesa i auto nikako nije mogao ici punim gasom,ide do 4rpm i kada turbina tu pođe da grabi auto koči, staje,samo s laganim gasom moze,a na benzinu normalno,vodio ga u njih kaze moramo ti promjeniti mapu,da radi na slabijoj kvaliteti,da uhvate krivulju,al onda ako naspem kvalitetan ponovo plin onda nece valjati to je normalno bolje ide,vise snage,pa smo praznili taj i sipao novi plin,ocistili sve i ponovo sve radi kako treba,tako da prividna promjena snage neznam da se bas moze lako uklopiti,srđan mi kaze moze se cipovati ako je kvalitetna instalacija,i ovi vamo kazu da obavezno izmjerim snagu da ga posteluju radi staga i jacine