Član
Moje misljenje je da ovo nije pravi Williams, mislim da je ovo ventiler 1.8 16V... Daj slike motora, unutrašnji tepih i podloge satova kod Willija su plavi...
Nema ni jedan detalj Williamsov , tako da je to ventiler sa konverzijom motora sa F7P na F7R (vjeovatno iz Megana) , ali bez obzira i ventiler pakleno dobro izgleda (još mi je slika u glavi komšijinog novog 1992. moć , pravi mamojebac) ali koliko vidim , bez ljutnje , ideš u pogrešnom pravcu , umjesto što bacaš pare u taj kičeraj (farovi , spojleri i druge gluposti) dotegni to da mehanički i limarijski bude u perfektnom stanju (većima ih je prilično umorena) i onda uživaj u legendi da dočeka starost sa stilom , a ne kao neki gipsy uradak na skladištu otkupa sekundarnih sirovinaMoje misljenje je da ovo nije pravi Williams, mislim da je ovo ventiler 1.8 16V... Daj slike motora, unutrašnji tepih i podloge satova kod Willija su plavi...
Najpametniji na temiAuto je dobar... Relativno utegnut, Muki ce da se pobrine da bude do kraja, to mu je sad najbitnije...
A to jel ili nije... Svakako upravo sad u gradu ima najvise GTI, TDI (sve crveno), GSI, OPC, VTS
............................................................................................................................... naljepnica...
Ne sprijecava ga da napise da jeste, svakako ako nije, malo mu fali...
Sa srecom od mene... a sto se tice sredjivanja, svi to rade po svom ukusu, tako da to i ne komentarisem...
Meni je bitno samo da mu ovaj duze potraje... heheheh... haj sad...![]()
Auto je dobar... Relativno utegnut, Muki ce da se pobrine da bude do kraja, to mu je sad najbitnije...
A to jel ili nije... Svakako upravo sad u gradu ima najvise GTI, TDI (sve crveno), GSI, OPC, VTS
............................................................................................................................... naljepnica...
Ne sprijecava ga da napise da jeste, svakako ako nije, malo mu fali...
Sa srecom od mene... a sto se tice sredjivanja, svi to rade po svom ukusu, tako da to i ne komentarisem...
Meni je bitno samo da mu ovaj duze potraje... heheheh... haj sad...![]()