Član
Moje misljenje je da ovo nije pravi Williams, mislim da je ovo ventiler 1.8 16V... Daj slike motora, unutrašnji tepih i podloge satova kod Willija su plavi...
Nema ni jedan detalj Williamsov , tako da je to ventiler sa konverzijom motora sa F7P na F7R (vjeovatno iz Megana) , ali bez obzira i ventiler pakleno dobro izgleda (još mi je slika u glavi komšijinog novog 1992. moć , pravi mamojebac) ali koliko vidim , bez ljutnje , ideš u pogrešnom pravcu , umjesto što bacaš pare u taj kičeraj (farovi , spojleri i druge gluposti) dotegni to da mehanički i limarijski bude u perfektnom stanju (većima ih je prilično umorena) i onda uživaj u legendi da dočeka starost sa stilom , a ne kao neki gipsy uradak na skladištu otkupa sekundarnih sirovinaMoje misljenje je da ovo nije pravi Williams, mislim da je ovo ventiler 1.8 16V... Daj slike motora, unutrašnji tepih i podloge satova kod Willija su plavi...
Najpametniji na temiAuto je dobar... Relativno utegnut, Muki ce da se pobrine da bude do kraja, to mu je sad najbitnije...
A to jel ili nije... Svakako upravo sad u gradu ima najvise GTI, TDI (sve crveno), GSI, OPC, VTS
............................................................................................................................... naljepnica...
Ne sprijecava ga da napise da jeste, svakako ako nije, malo mu fali...
Sa srecom od mene... a sto se tice sredjivanja, svi to rade po svom ukusu, tako da to i ne komentarisem...
Meni je bitno samo da mu ovaj duze potraje... heheheh... haj sad...
Auto je dobar... Relativno utegnut, Muki ce da se pobrine da bude do kraja, to mu je sad najbitnije...
A to jel ili nije... Svakako upravo sad u gradu ima najvise GTI, TDI (sve crveno), GSI, OPC, VTS
............................................................................................................................... naljepnica...
Ne sprijecava ga da napise da jeste, svakako ako nije, malo mu fali...
Sa srecom od mene... a sto se tice sredjivanja, svi to rade po svom ukusu, tako da to i ne komentarisem...
Meni je bitno samo da mu ovaj duze potraje... heheheh... haj sad...