zlajaaa je napisao(la):Svi ganjaju felge prvo, auto kanta, ti imaš dobro auto, jebo felge :lol:
George je napisao(la):sve je to zaslužan ovaj bluemotion sustav mene bas zanimalo pa sam pratio
dado307 je napisao(la):u j**ote stvarno odlican rezultat, ja sa 66l presao 950km, doduse sve po gradu, al to je bas malo kod tebe, ispada 5,3... odlican rezultat...![]()
da ti je blue vjerovatno bi bilo isto kao kod mene, malo se ispočetka teško naviknut na ovo gašenje motora al sad kad vidim da se isplati i fercera da se naviknut :lol:
Mjenjač je dosta tvrd ujutro kad je hladno, kad se auto ugrije sve je ok... al eto to mi smeta. u merca mi se to ne događa jedino kvacilo dok ne proradi al mu mjenjač klizi
Frenkie-3B je napisao(la):jesuli i kod tebe ta svjetla za krivinu dnevno svjetlo posto i mene to interesuje i mislim neke smd sijalice ubaciti umjesto ovih origigi zuckastih :icon_question:
enesss je napisao(la):nema se tu pod haubom Ko fol sta cistiti hehe , jako lijep passat druze![]()
cTERZAr je napisao(la):Tesko je to za nac,ima bez canbusa i stariji tip,nema ni uvw.samo ebay pomaze,tam ces nac koje god zarulje trebas