RE: Golf MKIII by Enes
adi187 je napisao(la):
Sta to fali gratexovim presvalakama :icon_question: Ljudi profesionalno rade i bolje od vecine u BiH koji se bave presvlacenjem uz to 2 godine garancije dobijes
Mogu presvuc da identicno izgledaju ko i ovo fabricki cak imaju i masinu za vez mogu ovaj FK logo uradit :icon_smile:
Steta jest nova sjedista preclacit al kad je sve u tom bez tonu lakse i njih presvuc neg mijenjat sad i zadnja i jos neke detalje jer ova boja mu u unutrasnjosti bas stoji
Uglavnom kako god extra izgleda pa bilo presvuceno il ostalo ovako
Drug, nemoj puno pametovati, prvo procitaj dobro sta sam napisao, pa onda kazi sta imas ...
Sti se tice Gra-tex-a, nemoj misliti da imam nesto protiv njih, cak stavise, ljudi dosta dobro rade to sto rade, imam njihove presvlake u Zafiri. Daleko je ono od fabrike (osim ako si corav :icon_biggrin
, ali za
PRESVLAKE je dosta dobro.
Ali kao sto sam napisao, ne savjetujem mu da radi presvlake, nego da ove siceve rassije komplet (ne on, nego majstor :icon_biggrin
, pa da nanovo napravi navlake koje se sasiju zajedno sa sjedistem i to onda izgleda onako kako je Nermin postavio.
Ali njemu se to ne radi i OK, evo skontao je kako ce rijesiti problem i izgledace to extra, bitno je samo da bude ista boja sjedista i to je to.