RE: Golf MKIII by Enes
mtopic je napisao(la):
Pa i u fabrici ih je neko presvukao ... ne kontam sta to toliko ima da se upropasti ako je dobar majstor???
Da se razumijemo ... ne govorim o Gratex-ovim presvlakama, ili necemu slicnom tome, nego o kompletnom rassivanju ovih sjedista i pravljenju novih navlaka po tvornickim sablonima.
Ja sam fabricka Asteroidova sjedista tako radio ... evo, ako ima neko da ih je detaljno pogledao, nek nadje zamjerku.
Po meni, to sto si zamislio ce tek da bude kic ... ali tvoj auto, tvoj ceif
tebi je kič? .... ok svi imamo svoja misljenja...postujem , al ja ne volim šareniti nešto što nije za šareniti
fabricka sjedista ok ,...ali ovo druze nebi se uklopilo
majstori ,....hmm nije ni to problem nigdje nisam rekao da nema?ima jedan profi u blizini,ali ipak mislim da se u moj enterijer ,i na sveukupni izgled i "temu " auta nebi uklopilo ovo,gledao sam dosta sport ...ajmo reci skoljka sjedista presvucenih , i to mi iskreno izgleda nekako kič.....jeftino (u BeŽ boji...tamnije ok) .....
ovakva kakva su sad,.....bez greske su, a mislim da niko nikad nije pogrijesio u kombiniranju bež / crno ( u ovom slucaju mislim na crna sjedista,bež okolinu)
ionako na skoro svu unutrasnjost u autu koju sam presvlacio,....namjerno sam pola stvari ostavio crno kako jeste da malo ubije svu tu svjetlinu