Legend
RE: vw golf mk2 gtd+i >project
hvala tebi i ostalima na komentarima.. malo po malo, napravit cemo nesto od ovog
IC nisam jos skopcao, trenutno ce biti samo veca turbo rupa i hladniji zrak, ali kad se digne pritisak turbine, onda bi tek trebao doci do izrazaja, vidjet cemo sta smo dobili sta izgubili, morat cu rijesit i hladjenje motora (stavit cu 2 brzinu ventilatora na prekidac, pa palit po potrebi..) mislim da je to rijesenje.
sto se tice poklopca, kod mene je do sada samo stajao, jer su ga cijevi drzale, sad cu pravit nosace, pa cu poslikat kako ide, pa ce biti sve objasnjeno ako mozes da se strpis malo..
poklopce mozes naci u auto dijelovima, imaju se kupit novi..
koja razlika jbt, sta sam ja do sada radio
bad_look je napisao(la):Pametno Noke ulažeš u pametne stvari života vrijedne...respect od mene...pozzzz
hvala tebi i ostalima na komentarima.. malo po malo, napravit cemo nesto od ovog
Madison je napisao(la):Druze koliki je ovaj intercooler, pa skroz si pokrio hladnjak )
Ima li nekih promena?
E reci mi molim te kako si pricvrstio ovaj poklopac od tdi-a, uzeo sam i ja skoro pa treba da ga montiram?
Nego ja nemam ova 3 poklopca...
IC nisam jos skopcao, trenutno ce biti samo veca turbo rupa i hladniji zrak, ali kad se digne pritisak turbine, onda bi tek trebao doci do izrazaja, vidjet cemo sta smo dobili sta izgubili, morat cu rijesit i hladjenje motora (stavit cu 2 brzinu ventilatora na prekidac, pa palit po potrebi..) mislim da je to rijesenje.
sto se tice poklopca, kod mene je do sada samo stajao, jer su ga cijevi drzale, sad cu pravit nosace, pa cu poslikat kako ide, pa ce biti sve objasnjeno ako mozes da se strpis malo..
poklopce mozes naci u auto dijelovima, imaju se kupit novi..
GreenDevil je napisao(la):nece vise bit zuljeva na rukama :lol:
koja razlika jbt, sta sam ja do sada radio