Liga je napisao(la):.nOKe je napisao(la):hvala, moramo ih vratit u prijasnje stanje
ako neko zna slucajno za ove orginalne cepove, dobro bi dosli, ovi mi izgledaju jeftino..
ugl trazim ove cepove..
donja lijeva, ovaj gdje pise oz
Koliko para?
GreenDevil je napisao(la):na letvi moras promijenit gurajuce spone jer su kod mk3 duze a IC ti ne treba veci jer nema tvoj turbo dovoljno pritiska da to napuni, kod mk5 ide 2bara :lol:
ArminM je napisao(la):jesi ti decko opasno krenuo,svaka cast,samo naprijed,fino ti to,sve redom
.nOKe je napisao(la):ArminM je napisao(la):jesi ti decko opasno krenuo,svaka cast,samo naprijed,fino ti to,sve redom
hvala druze, pa eto hvala Bogu ukazala se prilika za neke nove stvari, pa se radi punom parom..
Nadam se da cu ubrzo i tu turbinu naci, pa da onda lagano krenemo i motor chunirati
.nOKe je napisao(la):trenutno trazim 2 modela
KKK K14 (vodeno hladjenje sa intercoolera 59kW) ili KKK K24 (51 kW turbo dizel)
obje odgovaraju, pa na koju prije naletim..
kod mene je garett turbina T2 cini mi se ili 3 nisam siguran u te oznake garetta, uglavnom kod garetta se ne moze stelovati pritisak, pa mi ne odgovara.. a i poprilicno je troma, treba mu puno da je zavrti.. debela osovina..
IGY je napisao(la):od zadnjih xxx update-a ovaj mi je do sad medzu boljim, jacas kocnice, stavljas servo volan, veci IC mada neznam koliko je pametno sad na zimu i onako je vazda hladno, mozda nekad na proljece
IGY je napisao(la):ako mu oci ne ispadnu od kocenja stavlaj vece diskove
hahaha, dobar siGOLF TZ je napisao(la):uskoro ce biti oglas...
prodajem golfa mk2
izgleda ko G60
motor 1,6 TD
ide ko GTI
a trosi ko upaljac...
-nOKe svaka cast... koliko Srđan moze snage izvuci iz njega...