.nOKe je napisao(la):hehe ma hvala tebi druze, ne zuri mi se iskreno, volim sto ovako svaki mjesec uzmem po nesto, neku sitnicu pa se nakupi, da sam sve odjednom uzeo, dosadio bi mi brzo
.nOKe je napisao(la):Ne znam druze fakat, evo i ja sam ih uzeo, malo sam u nedoumici sta i kako je.. probat cu pa cu ti reci iz prve ruke, ovi sto ih koriste svi kazu da su dobre pravo, imaju sad i neki novi model, ja sam trebao uzeti 2 nove, medjutim izletile mi ove 2 bas povoljno tako da sam njih uzeo..
da ih svake godine uzimas, nove, u ovoj dimenziji, isplati se.. sava je duplo skuplja, jel duplo bolja, vidjet cemo
Oggy je napisao(la):.nOKe je napisao(la):Ne znam druze fakat, evo i ja sam ih uzeo, malo sam u nedoumici sta i kako je.. probat cu pa cu ti reci iz prve ruke, ovi sto ih koriste svi kazu da su dobre pravo, imaju sad i neki novi model, ja sam trebao uzeti 2 nove, medjutim izletile mi ove 2 bas povoljno tako da sam njih uzeo..
da ih svake godine uzimas, nove, u ovoj dimenziji, isplati se.. sava je duplo skuplja, jel duplo bolja, vidjet cemo
ove gume su za tvoje potrebe odlicne, ekstra su za snijega, probao vec, i ove zime cu uzeti iste, dvije nove za 110 km... nemoj ocekivati ni previse, s obzirom da su 195/50.. al bolje malo sporije i opet dobro izgledat, nego ga na 13-ke celicare spustit
.nOKe je napisao(la):kupio sam jos 2 zimske 195 50, posebno mi je drago sto su sve 4 iste i sto su u extra stanju, phenix..
.nOKe je napisao(la):eh hvala druze, drago mi je da se nisam zaj*bo !