Legend
RE: vw golf mk2 gtd+i >project
hvala druze, ma joj motor motor.. to sam rekao da cu zadnje radit, a ima jos puno posla oko auta.. farbanje (na proljece aBd), unutrasnjost (cim prodam mattig), i onda bi trebao motor krajem sljedece godine, nadam se
ko to druze ?
esmer, cuo sam se vec sa njim, 100km izadje presvlacenje volana, ali znaci perfektno..
meni je ovaj drug u komsiluku radio, bila je neka low price varijanta jer ce se volan mjenjati sigurno, ganjam kad jeftino naleti momo course :icon_biggrin: postavit cu slike sutra da vidite kako je "ispalo"
dellas je napisao(la):Ovaj auto kad vidim uvek me iznova odusevi, svaka ti cast na sredjivanju majstore, perfekcija E samo kad zamislim da ima ovaj zvuk http://www.youtube.com/watch?v=ofn8tiwnzTs&feature=related i da mu skace tabla kad ga palis ujutru smorim se....:/ Ubacuj neku masinu unutra
hvala druze, ma joj motor motor.. to sam rekao da cu zadnje radit, a ima jos puno posla oko auta.. farbanje (na proljece aBd), unutrasnjost (cim prodam mattig), i onda bi trebao motor krajem sljedece godine, nadam se
dzinn16v je napisao(la):Meni je radio...nema dalje lik radi cuda sto se tice opsivanja...
ko to druze ?
esso_sa je napisao(la):Gdje ces presvlacit volan ? Cuo sam da ima neki lik u Visokom i da je pravo dobar sa volanima
esmer, cuo sam se vec sa njim, 100km izadje presvlacenje volana, ali znaci perfektno..
meni je ovaj drug u komsiluku radio, bila je neka low price varijanta jer ce se volan mjenjati sigurno, ganjam kad jeftino naleti momo course :icon_biggrin: postavit cu slike sutra da vidite kako je "ispalo"