.nOKe je napisao(la):jesi.. ima jos nesto
ona naljepnica sa jezikom, i ona ofirna antena, shark
.nOKe je napisao(la):sve sam ja to probao, kazem iz iskustva hahha salu na stranu, bio je golf i zamracen, ali nikad vise nakon iskustva sa shupcima (tzv policijom) tako da se nebih vise peglao sa istim..
pa eto.. abf ili tdi 110ka bar ..
vidjet cemo na proljece aBd, sad cu jos da skontam zimski setup i to je to za sada..
tako sam nesto i planirao, nadam se da ce mi uspjet plan da naletim negdje na neku udarenu tricu, pa bih uzeo kompletan prednji kraj i onda prebacio sve sto mi treba..dzinn16v je napisao(la):.nOKe je napisao(la):sve sam ja to probao, kazem iz iskustva hahha salu na stranu, bio je golf i zamracen, ali nikad vise nakon iskustva sa shupcima (tzv policijom) tako da se nebih vise peglao sa istim..
pa eto.. abf ili tdi 110ka bar ..
vidjet cemo na proljece aBd, sad cu jos da skontam zimski setup i to je to za sada..
TDI 110ks,imalo svratis do srdjana da ga cacne na 130 i nema dalje,a vozas se dzaba
GolFanatiCars je napisao(la):Pametno je to sto neces foliije, jesu one detalj na autu ali i pare su detalj u novcaniku bolje nego dat za kazne
Samo polahko radi ne zuri nije potrebno motor kad dodje onda se vise nema sta radit osim redovno odrzavat i drzat ga cistim :icon_biggrin:
Davor_ je napisao(la):Vidio sam golfa u Zivinicama fino izgleda iako nema zadnju klupu
GOLF TZ je napisao(la):ovo je bas furka...
sreckoas je napisao(la):sta uradi ovo sa felnom jel ovo fluorescentna boja D
jbg, uvijek se zahebavam za zimski setup, valja mjenjatimirzaa3 je napisao(la):Lud si brate..Mislim da ce biti killer