trizex je napisao(la):@emir kakve sad veze ima Fiat s time sto je golf krs!
trizex je napisao(la):Zao mi je Faya, al nisi u pravu. Previdjas jednu stvar - Veyron kosta MILION eura. Kad das toliko love za auto, ne pada ti na kraj pameti da ce na njemu nesto da se KVARI, da motor drzi 20000 km, i sl. Veyronov treba da izdrzi 1000ks na trapu, na motoru, na svemu, i to na duze staze, a ne da odradi jednu, dvije, dvadeset potezanja, i da crkne. E u tom je fazon....mozes ti napraviti motor i s 5000ks, ali koliko dugo ce on trajati?....
Faya_M5 je napisao(la):ma Bugattijev motor je kita, on iz 8000 ccm, uz pomoc 4 turbo punjaca izvlaci 1001 KS?!?! i to mi je wow...pa to bi BMW il Honda izvukli bez ijednog turbo punjaca...(ako pogledamo inace kolko je BMW prije 5-6 godina izvuko KS/l u proslom M3 i kolko je Honda imala u S2000...)...i jos ako se uz te silne turbo punjace (znaci ne ide u visoke obrtaje) pregrijava...pa sta je tu onda toliko strasno???
i kolko su ulozili u razvoj Bugattija, kad na svakom prodatom gube pare...
Faya_M5 je napisao(la):ma nemam ja nista protiv cijelog auta...stvarno je ono savrseno, izgled, stabilnost i karakteristike...al mislim da motor nije nesto tolko, kakvih ima...mozda grijesim, al meni se cini da ima daleko naprednijih...
Default je napisao(la):da da to isto si rekao maloprije ,) prvo se dogovori sam sa sobom, a tek onda podjeli sa nekim
IGY je napisao(la):VW i tacka
trizex je napisao(la):@emir kakve sad veze ima Fiat s time sto je golf krs!
Faya_M5 je napisao(la):@Magnum: ne vozim Fiata (al volim Fiat grupaciju, za razliku od VW-ove), vozim Opela i Citroena (kako kad...)