elmir je napisao(la):rijec je o fiat brava(ne bravo) ali isto je kao kod mene unutra sve..98godiste je i 1.9td 100ks digitalni sat..auto ima predjenih 220 000km pa bi on spustio na jedno 170 000..sta vi mislite isplatili se to raditi..koliko para ovdje uzimaju za to..??
BoB_MarleY je napisao(la):meni je to glupo svejedno se u ovlastenom servisu moze provjeriti stvarna kilometraza naravno pod uslovom da je auto odrzavano u ovlastenom serivsu
Bojan je napisao(la):Nigdje, to niko ne može sa sigurnošću znati. Jedino ako je auto kupljeno ovdje pa skontati sam jel logično da je auto neko prešlo samo 100.000 u sedam godina recimo a nema ovjerenu servisnu knjigu
edo_16v je napisao(la):BoB_MarleY je napisao(la):meni je to glupo svejedno se u ovlastenom servisu moze provjeriti stvarna kilometraza naravno pod uslovom da je auto odrzavano u ovlastenom serivsu
mene bas to intersuje, pri kupovini polovnog auta gdje otici da provjere da li je sat vracan itd i koliko to kosta, ima li neko iskustva sa tim??
ASA auto,.. :icon_question:
IGY je napisao(la):nek ide u rikverc 50 000