corrado je napisao(la):btw, oni zvučnici logitech x-530 5.1 ,imam iste, kupio sam ih prije 2 godine, koštali 520kn, prije 2 mjeseca sam ih pogledao u istom ducanu 580kn, dakle cijena im raste ne pada, jako kvalitetni zvucnici, koristim ih na kompu naravno, koristio sam ih sa linijom vani na proslavi, ljudi mislili da imam neke ogromne zvucnike nemogu ih nac di su lol, jednostavno jebeni zvucnici sto se tice kvaliteta/cijena/snaga
smajke je napisao(la):Ja tipkam iz podruma mis podrumski
Tipo16V je napisao(la):
Izbjeglicki kutak
corrado je napisao(la):btw, oni zvučnici logitech x-530 5.1 ,imam iste, kupio sam ih prije 2 godine, koštali 520kn, prije 2 mjeseca sam ih pogledao u istom ducanu 580kn, dakle cijena im raste ne pada, jako kvalitetni zvucnici, koristim ih na kompu naravno, koristio sam ih sa linijom vani na proslavi, ljudi mislili da imam neke ogromne zvucnike nemogu ih nac di su lol, jednostavno jebeni zvucnici sto se tice kvaliteta/cijena/snaga
Vernes_AMG je napisao(la):
eto i mog siromastva
SamiRX-8 je napisao(la):corrado je napisao(la):btw, oni zvučnici logitech x-530 5.1 ,imam iste, kupio sam ih prije 2 godine, koštali 520kn, prije 2 mjeseca sam ih pogledao u istom ducanu 580kn, dakle cijena im raste ne pada, jako kvalitetni zvucnici, koristim ih na kompu naravno, koristio sam ih sa linijom vani na proslavi, ljudi mislili da imam neke ogromne zvucnike nemogu ih nac di su lol, jednostavno jebeni zvucnici sto se tice kvaliteta/cijena/snaga
Za moje su frendovi rekli da ce kupit iste i ugraditi u auto :lol:
Ako su ovi jaki, kakvi su tek onda Z-5500, i sada su negdje oko 300€
e, da... meni se takodjer tako ucini... ali poslije skontam, nije ba... jbg... nekako smo previse "non-personal" kad smo online, ne zna niko nista ni o kome, pa pogledom u neciji kutak otkrijemo nesto o toj osobi...Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):nemojte me krivo shvatit, ali malo poglupa tema, ono za kurčenja...
bezze...
Deyo je napisao(la):...a jel' ti znaš da ne možeš sjediti na dvije stolice (multi-guzing)?