Član
eddo je napisao(la):evo ja sam danas gledao u DM-u imaju nekakvi epilatori (to su oni elektricni brijaci za noge itd itd itd) ako se stvarno volite i ako ona stalno kudi to brijanje i inace to nevoli radit, ovo ti je super stvar da joj poklonis .... naravno uz to ide i jedna prelijepa ruza (moze i vise al nekako mi jedna najljepse za poklonit), fina vecerica u nekom lijepom restorancicu i tak .... a vidi nesto, moje misljenje je kad je tak neki praznik nebitno valentinovo, 8. mart ili rodjendam il godisnjica, nikad ne kupuj neke plisane gluposti il neznam nesto drugo sto ce joj stojat na regalu i skupljat prasinu, bolje kupi nesto korisno sto ce koristit svakodnevno tipa nausnice, moze i lancic, narukvica ili cak ako recimo znas da joj fali nesto od kozmetike (a curama to UVIJEK fali) kupis joj nesto .... ako si vec dugo sa curom trebo bi znat sta joj fali, a ti kao brizan djecko koji voli, slusa i postuje svoju djevojku, najmanje sto mozes uradit jeste pomoc joj u tom pogledu i prijatno je iznenadit za valentinovo .... nadam se da sam pomogo .... pozzz
bulex je napisao(la):ja sam zheni kupio sebe...... konacni dolazak kuci.... di ces veceg poklona od 186cm i 75kg heheheheh
hahahahaha zaboravio si dodat duzinu .... il je to ipak ono glavno iznenadjenje .... :lol:
A ne mora znaciti da sviju obraduju ti epilatori ili kozmetika..Recimo prije 20-ak dana sam ja od svog vjerenika dobila set gedora (CHROME VANADIUM)i to me je obradovalo vise od bilo kakve kozmetike (mada sam luda za kozmetikom) ili plisanih medvjedica ili nakita... a jos imam 10 godina garancije na gedore...
U sustini bitno je dovoljno poznavati voljenu osobu i onda izbor poklona nece biti nikakav problem!!!!