Član
alfagirl je napisao(la):hajd zenama se i nekako moze prirediti dosta iznenađenja,razlicitih poklona, ima dosta toga sto nam treba hehe... ali kad su muski u pitanju hmmm treba se namuciti pogotovo ko je u dugogodisnjim vezama sta odabrati za poklon:icon_confused:
ja sam se do sad snalazila dobro,ali kad bi vi muski sad mogli malo da pomognete i otkrijete zenskim clanicama sta bi vas to najvise obradovalo i iznenadilo:icon_question:
:icon_smile::icon_smile:
hehe, cini ti se da je lakse. da si musko, rekla bi drugacije
al ev da ti malo pomognem, JA vise volim neku sitnicu, al da je originalno, nego nesto standarno a da je preskupo. ja sam poklonik manjih pokloncica, a vise komada. nikad ne poklanjam samo 1 stvar...
ev primjer jedne tako slicne situacije. bio u dilemi sta curi da kupim i ja je ono pitam da mi kaze sta da joj kupim. kaze ona cunga-lunga zvaku, kaze pravo ih voli i ja kupim 5 cunga lunga zvaka. jednu zapakujem fino. jos i ko masnicu neku napravio. i uz to joj kupio narukvicu... al sam joj tu narukvicu dao tek kad sam htio kuci krenut, a zvaku skroz na pocetku. tako da je cijelu noc mislila da je ta zvaka ustvari poklon. a one 4 joj dao da moze zvakati hehehe
a posto je ona znala da ja volim originalne poklone. ja sam za rodjendan dobio narukvicu, ali u kinder jajetu izvadila igrackicu iz onog oklopa i ubacila narukvicu. kasnije mi je rekla da je polomila 3 komada dok je uspjela napravit...
i da rezimiramo. nije bitna vrijednost poklona, koliko je bitna namjera i trud. moze svako dati 50-100KM za parfem neki, al srecu cine male stvari...
a sto se tice valentinova, ove god se ne moram brinuti za to hehehhe :lol: