G
GoPlay
ovaj tank ti nije potreban... on je za druge stvari :icon_twisted:
Zeran je napisao(la):Zvucnici na zadnju plocu => Evo rezultata:
Bolje ti je uloziti u Frontsistem nego u ove samoubilacke Kamikaze nazad. I ako te ni ove slike ne mogu odvaditi od te avanture, molim te ne stavljaj Koaxijalne dvo-tro-cetvero sistemce nazad! Ako vec onda neki Free-to-Air Woofer ili kickbass.
Moras stvoriti "Virtualni Stage", tj muzika/visoki tonovi s prijeda u visini uha
Oxanodrolone je napisao(la):Dobio sam preporuku od kolege GoPlay-a i to mi se cini trenutno ko najbezbolnija opcija da uzmem player, woofer i pojacalo a da ostavim fabricke u vratima. Sta vi velite na to?
nenad je napisao(la):Zeran je napisao(la):Zvucnici na zadnju plocu => Evo rezultata:
Bolje ti je uloziti u Frontsistem nego u ove samoubilacke Kamikaze nazad. I ako te ni ove slike ne mogu odvaditi od te avanture, molim te ne stavljaj Koaxijalne dvo-tro-cetvero sistemce nazad! Ako vec onda neki Free-to-Air Woofer ili kickbass.
Moras stvoriti "Virtualni Stage", tj muzika/visoki tonovi s prijeda u visini uha
Daj ne lupaj vise, kakve veze imaju zvucnici na zadnjoj dasci sa ovim sudarima? Ne mogu da vjerujem kakve nebuloze pises!
ReD_DeviL je napisao(la):mara- je napisao(la):Ja naopakih ljudi, čuj Soni smeće. :icon_eek:
ja jesu i naopaki , evo javno izazivam ove sve "tunere" sa muzikom koja nije sony na jedan duel da vidimo sta je bolje!!!!!!
edoze je napisao(la):120 KM DLS KW12 u kompresionoj kutiji pravljenoj za njega, po mjerama, tapaciranoj, ispunjenoj sonofilom
pitaj Igy-ja kakav je, on se bolje razumije i bio je kod njega ovaj woofer