DLS je napisao(la):ja samo znam da si baksuz pravi ..
SeJo je napisao(la):DLS je napisao(la):ja samo znam da si baksuz pravi ..
i ja sam to skonto :icon_sad:
DLS je napisao(la):SeJo je napisao(la):DLS je napisao(la):ja samo znam da si baksuz pravi ..
i ja sam to skonto :icon_sad:
mogu mislit kolko te kostala ta kafa??
ArminM je napisao(la):ja sam vam odma rekao,ako se felge nisu vidjele mogao je odradit samo onaj ko je znao da si kupio.Ili te jebao taj od koga si kupio fele,mozda je rekao nekome il tako nesto,ili je neko tvoj,ko je znao da ces kupit fele taj dan, i na kojem mjestu se nalazis i sve ostalo. Ja licno ne vjerujem nikome,mislim da bi prvo poceo od svojih poznanika,pa onda dalje,,,danas krade najvise onaj za koga mislis da nece:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Audi_fan je napisao(la):Koji se K.... placa parking ako ne zbog ovakvih scena
Platis parking i obiju ti auto
To sad isto dodje kao da auto ostavis negdje na njivi
Mislim nema smisla platiti parking a naci obijeno auto
Ima tu sad svakakvih varijanti oko kradje, mozda je upleten i taj sto naplacuje parking, mozda je poznanik sa tim sto su ti felge odnjeli pa je dogovor bio da se podjele oko prodaje ili sta vec.....
Ima svega tu ali to ima samo u Bosni da platis parking i da ti obiju auto
Zao mi te zbog uzslud bacenih para
Znam i po sebi kako je tesko skupiti pare za felge, meni ih nije niko ukrao, al ne rastu nam pare na drvecu
DaBogda da ih nadjes ali tesko, ovdje para caruje
Neko je od tvojih poznanika ili onaj sto ti je prodao felge umjesan
savicm je napisao(la):druze ja bi prvo nasutao toga sto naplacuje parking,a onda mu pokupio pazar od tog dana... da se uplusam koliko toliko...![]()