Sorry za off,al brate mogu ja tebi reci da ti je ideja i vise nego dobra, ja sam ju shvatio ozbiljno... Jos pogotovo veceras poslije poziva, da mi se 2x lika muvaju oko auta, te da provjeravaju jel gepek otkljucan... Da nebi razmisljao ocel sta nestat,slozit mu zamku pa nek si j*e mati sto nije Kreativan...mali Ninja je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):raymo je napisao(la):Ma ko ima za skupo auto ima i za Kasko:icon_smile:
A mi sirotinja:icon_question: Sta sa nama:icon_question:
i ja cu se ubrojati u ove druge, iako se natežem nekako sa kaskom pa ga plaćam, najbolje rješenje da zakitiš auto suzavcima i dimnim bombama. odes u osiguravajuću kuću neku za trgovine opreme za nadzor i sličnih dzidza, i kupiš to, na otvaranje vrata se aktiviraju suzavci i mirna bosna
na vratima napišeš minirano (budi kreativan) :lol:
ErRoR je napisao(la):Sorry za off,al brate mogu ja tebi reci da ti je ideja i vise nego dobra, ja sam ju shvatio ozbiljno... Jos pogotovo veceras poslije poziva, da mi se 2x lika muvaju oko auta, te da provjeravaju jel gepek otkljucan... Da nebi razmisljao ocel sta nestat,slozit mu zamku pa nek si j*e mati sto nije Kreativan...mali Ninja je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):raymo je napisao(la):Ma ko ima za skupo auto ima i za Kasko:icon_smile:
A mi sirotinja:icon_question: Sta sa nama:icon_question:
i ja cu se ubrojati u ove druge, iako se natežem nekako sa kaskom pa ga plaćam, najbolje rješenje da zakitiš auto suzavcima i dimnim bombama. odes u osiguravajuću kuću neku za trgovine opreme za nadzor i sličnih dzidza, i kupiš to, na otvaranje vrata se aktiviraju suzavci i mirna bosna
na vratima napišeš minirano (budi kreativan) :lol:
ArminM je napisao(la):koliko znam ne moze se prekucat broj motora na pug-u,zanci vjerovatno kradu zbog dijelova,,
sandi_azra je napisao(la):ovako ... svojim ocima sam gledao u prijedoru na autopijaci ...covjek dosao i prodaje nekog mercedesa ..ja mislim da je S klasa u pitanju i hvali on njega kako je auto to nemoguce ukrast kako ima sve bozije neke tamo alarme sta ti ja znam .. ma znaci nemogu ce ga ukras ovo ono ... raje se skupilo ko na koncertu ... svi vicu aaaa uuu zinili sline nad onim mercedesom .. kad rece taj cojek sto ga prodaje aj ko ga otkljuca daje mu 100 eura .. samo da se ljudi kao uvjere .. al podrazumjeva se da se nerazbijaju stakla i neosteti auto i to tako .. a jedan se momak smije ... pita njega taj sto prodaje ..sta se smijes?? kaze momak Hos dat 100 eura ? kaze ovaj hocu .. momak uze iz djepa maramice za nos ..uze 2 maramice ,uze upaljac i zapali maramice i baci ispod mercedesa .. maramice izgorise kad nakon 3-4 secunde samo PUFFFF sva 4 vrata se otvorise .. ja lego kad sam ono vidio .,. kaze momak onim covjeku.. prodajes a nemas pojma sta prodajes neznas ni sta ima auto ... a auto je imalo senzore kad osjeti vatru ili dim od vatre ima senzore kao u zgradama za pozare.. i sva auta se automatski otvaraju .. .. kazem vam .. LOPOVI SU UVJEK KORAK ISPRED .. ti napravi neki j*en alarm on vec razmislja kako da ga sj*e .. nema auta na svijetu koje se nemoze obit ...najbolja solucija je kakav gps , dobar alarm ... to je prva pomoc .. al kad oni njega upikaju oni njega ukradu kad tad
:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_sad: .
GreenDevil je napisao(la):U Srebreniku je neku noc ukraden Passat 5, covjek iznio tepih iz auta zakljuco auto i odnio ga u zgradu nije proslo 5 min a Paje nema
a prosle godine ukrali isti model iz garaze, doso covjek iz Njemacke i kad se probudio ujutro pošo negdje otvara garazu a auta nema
Simunovic Sladjan je napisao(la):I kod lopova dosla kriza pa vise ne biraju nego kad se ukaze prilika uzimeaju sve vise im nije bitan model.
Nego moj savjet ko vozi novo auto nek ne ostavlja nogdje kljuc bez svog prisustva.
Preko 50% ukradenih auta je odvezeno sa kopiranim kljucem.:icon_cry: