Član
u golfa su h7 ili h1 ako su kinezi, tako da to otpises odmamoze i to imam druga koji ima na golf 4 xenone sa angel eyes prstenom pa cu vidjet dali odgovora ako bude pasalo nabacit cu i ja ako ne jbg
u golfa su h7 ili h1 ako su kinezi, tako da to otpises odmamoze i to imam druga koji ima na golf 4 xenone sa angel eyes prstenom pa cu vidjet dali odgovora ako bude pasalo nabacit cu i ja ako ne jbg
pa citao sam po drugim forumima da su i drugi imali problema sto se tice ovog modela audija sa vidljivosti tj kratka svjetla su jako slaba kao da su napred fenjeri a ne farovidruze ako su u tebe sjenila u farovima izgorila, nece ti pomoc ni hellin xenon, samo ce rasipat svjetlost a neces dobit nista bolju vidljivost
ili novi farovi ili projektori i xenoni
fuck! nista jbg vidjet cu sta cu odradit jbt moram se skontat hvala ipak na savjetimau golfa su h7 ili h1 ako su kinezi, tako da to otpises odma
staro auto, dotrajali farovi, treba uzet nove...pa citao sam po drugim forumima da su i drugi imali problema sto se tice ovog modela audija sa vidljivosti tj kratka svjetla su jako slaba kao da su napred fenjeri a ne farovi
vjerovatno ce i biti tako novi farovi sa nekim jacim sijalicamastaro auto, dotrajali farovi, treba uzet nove...
u mene buraz kupio dvicu i svjetla ko kesa, kupimo nove farove i moze se vozit, jer ne mozes ih poredit sa fabrickim xenonima koji daju extra svjetlost
hvala drug sto si se potrudio naci slikuda, ako su sjenila izgorila nema tu pomoci. ti kad gledas u auto i u farove oni svjetle jako, al na cestu nista ne ide jer sjenilo ne vrsi svoju funkciju. kod njega projektor opet nije to to jer nije bistro staklo od fara
ovo ti je projektor
Pogledajte prilog 51906
da, ako su sjenila izgorila nema tu pomoci. ti kad gledas u auto i u farove oni svjetle jako, al na cestu nista ne ide jer sjenilo ne vrsi svoju funkciju. kod njega projektor opet nije to to jer nije bistro staklo od fara
ovo ti je projektor
Pogledajte prilog 51906
nisam upucen u morimoto :SSSMorimoto i cao sta se tu ima polemisati
imas li sliku od fiata ?Da to je to,imam ja na fiatu,svijetli odlicno