jeli neko zna kako provjeriti jeli farovi imaju lece ?
ne :S slab sam sto se tice togaupravu si ne pasu farovi i ja mislim. vidi se leca odma ili ti projektor. znas li kako to izgleda?
ma ev i ja kontam ako nmg ubacit xenone bar da uzmem maglenke jer stvarno je osvjetljenje slabo ..Aj ti bar mozes ubaciti farove sa socivom,sta cu ja na 80ci b3 ,svjetla su ocajna stvarno.Da li je neko imao xenon u 80ci? kako to svijetli?...sory na offu
znaci nista :SNemas lecu....nije to tada bilo u autima...dzaba gledaa
A sta dobijas maglenkama???
uhh koja zbrka radi xenona :S :S :SProvjerio sam i i pravu ste, radi dizajna unutrasnje linije farovi ne pasu na haubu stoje, potrebno bi bilo i haubu mjenjati, a zmigavci ostaju ionako su odvojeni
izgleda da ce to biti ipak jedino logicno rjesenjeOtidji ti do neke bolje trgovine auto dijelovima i nabavi boschove sijalice kako sam ti prvo i predlozio, daju bolju svjetlost a ne griju puno vise od standardnih. To ti je najjeftinije a ja ti garantiram da djeluje, u svakom slucaju je dosta bolje
moze i to imam druga koji ima na golf 4 xenone sa angel eyes prstenom pa cu vidjet dali odgovora ako bude pasalo nabacit cu i ja ako ne jbgPosudi od nekog h4 bi xenon i probaj,pa ako bude ok kupis sebi ollo xenone 4300-5000k i uzivas