Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ev sad mi dosao brat dodze iz sar i na izlazu iz sar tacnije kod Lapisnice mescini bio je tezak sudar ima mescini poginuli :icon_sad: golf podletio pod kamion ..golf je savv smrskan
svake godine ista prica sto se lapisnice tice.. nepregledno, preticu, i uvijek maler da se uleti pod kamion ..
rip
danas udes kod masinske skole, na semaforu, auto iz pravca z stanice isao prema muzeju, i standardno crveno svijetlo, kocenje ponijelo ga i udari u autobus i jos neka auta zakaci..
Ev sad mi dosao brat dodze iz sar i na izlazu iz sar tacnije kod Lapisnice mescini bio je tezak sudar ima mescini poginuli :icon_sad: golf podletio pod kamion ..golf je savv smrskan
a na suprotnoj strani tj na trotoaru kod kampusa auto udareno ....ne znam koje je... i taxi je bio neki isto udaren.....tako da je bilo vise auta "involved" xD
Nije Sarajevski kanton,nije ni ista drzava,ali evo sad naletjeh na ovo,ovo je strasno,dva kamiona direktan sudar.
http://www.24sata.hr/news/dvoje-ljudi-je-poginulo-u-silovitom-sudaru-kamiona/197020/
udes u Hadzicima...prije sat se vracam iz grada kuci imam sta vidjeti..na ulazu (na raskrsnici za Igman) Fiat uzeo prvenstvo prolaza Renaultu..Fiat komsija,Renault bivsi profesor...momak s fiatom nedavno skupio neku sicu i kupio ga (prije mjesec,dva) ...profesor priseban i ok je,momak iz fiata zavrsio na CUM-u...slike sve govore,imamo semafor manje
juce je bio udes kod importanne centra, vidio sam da je golf 2 udario u nesto, i onda se bijeli bmw e36 zabio u njega, poprilicno ima stete na oba auta..