Porschefan je napisao(la):edoze je napisao(la):golf V 2,0 tdi bi oderao caymana uz Ivan :lol:
Pa zar si ti sumnjao u to :lol:
Porschefan je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Moj Saxo za ubrzanje od 60 do 100 km/h, u pravoj brzini obavlja za 4,3 sekunde. Da u 4-oj to probam, sigurno bi trebao preko 10 sekundi
:icon_biggrin:
edoze je napisao(la):Porschefan je napisao(la):edoze je napisao(la):golf V 2,0 tdi bi oderao caymana uz Ivan :lol:
Pa zar si ti sumnjao u to :lol:
nisam,samo kazem....dzaba konji kad golf ima Nm,i dok pritisnes gas,turbina ovak "fijuuuuuuu" i puha mu zrak drito u cilindre,i to kad se kompresuje s uljem iz friteze,bude ka-boom,a kamoli s naftom:lol:
i tako dizel ostavi sve benzince...iako imaju "100 kubika,1000 konja,saso mange" :lol:
OggyBoy je napisao(la):http://www.zeperfs.com/
Evo ga, TROUBLE_MAKER.
RS TURBO je napisao(la):Ja se sa naftaricama rejsam haman svaki dan :icon_smile:............................. pa eto koliko su naftarice napredovale da idu u rangu sa autom koje je napravljeno prije 24-25 godina hehehe svaka cast u napredovanju hehehehe
A i ti si biser u PM, jesi naso sa cime ces poredit!Porschefan je napisao(la):RS TURBO je napisao(la):Ja se sa naftaricama rejsam haman svaki dan :icon_smile:............................. pa eto koliko su naftarice napredovale da idu u rangu sa autom koje je napravljeno prije 24-25 godina hehehe svaka cast u napredovanju hehehehe
Probaj sa ovom naftaricom :icon_smile:
VR6Boki je napisao(la):Rasprave kockica 325i vs Golf 5 2.0 TDI, ja bi se kladio na Golfa. Kockica jedino ima prednost u snazi motora, ima ovjes kolica iz samoposluge uz raspored tezine slican Golfovom. S tim sto je kod Golfa teza pogonska osovina a ne obratno. Da ne spominjemo razlike u kocnicama i sl... Inace vozaci BMW-a su jaki na rijecima, sjecam se teme o voznji po snijegu, niko nije htio priznat da taj auto nece uz zahtjevnije brdo, nego je bila prica, kad padne snijeg idemo probati, pa ces vidjet kako benga neide. Kad je pao snijeg, niko se nije usudio doci da stane iza tih rijeci, al kad treba supljake pucat, glavni su vazda.