Porschefan je napisao(la):
antrax je napisao(la):
Komšija moj je izumio bateriju, koja ima vjek trajanja neograničeno, ili ti ga (dobro oči otvori) NEMOŽE DA SE ISTROŠI, i sve to ima svoje ali, ali, ali... u beskonačno
Takva baterija bi valjala ovom momku sigurno, i gdje bi mu bio kraj ?
Svaka čast, ajde bolan đe ćemo se nać da kupim to odmah, cijena nije važna..... :lol:
E svakakvih sam bedastoća čuo ali ovo je vrhunac...
Tvoj komšija je pobio zakone fizike i stvorio perpetum mobile, odmah ga treba nominirati za nobelovu nagradu...
Moram malo off top. jer je ovo stvarno smiješno...
I opet, ako ovaj projekt sa elektomobilom zaživi......
, bez obzira na izjave o izdržljivosti baterija i drugim prepucavanjima.
Nemamo mi svi zajedno para za to...
Sony je to gledao, ali nije imao para
nemože se patentirat, neda nakva asocijacija svjetska to, jer ko je garant da je vječna ?
sad ganjaju da je patentiraju na 10 godina, tj. da joj vijek bude ograničen na 10 godina, ali i tu postoij neki problem, šta poslije 10 godina jer kod njega već neke rade od 1992ge godine, još nisu zakazale
Zela nisam nijednom rekao da si retard, ali ću ti reći to zbog tvojih izjava koje si uputio meni, naravno nakon što te pozovem da vidiš dokaz... pobijaš sve tvrdnje moguće ovog svijeta, uključi se malo u život, odmakni se od monitora i td...
RETARD jesi ako ne dođeš i vidiš, znači javno te pred svima pozivam da dokažem da sam u pravu... 50 kilometara i nije neka daljina, pa bujrum.
Ovaj momak što je radio ovog bmwa zelenog, vjerojatno se puno više od svih nas razumije u takve stvari, pa sigurno bi shvatio o čemu se radi kad bi imao priliku to da pogleda