Administrator
Mate nek je sa srecom u ostvarivanju plana
ZELA GTI je napisao(la):Dokaži da si u pravu i ja ću da se zapalim benzinom. Ako budeš u krivu, pošaljem ti broj mog žiro računa. Pa me poguraj da proširim garažu
p.s.
Kakva je pica? :lol::lol:
Davor_ je napisao(la):Ja i dalje stojim iza onoga sta sam rekao!
Odnosno da mi je na osnovu dosadasnjeg poznavanja i primjera i proizvoda sve to zvuci kao bacanje bombi odnosno preuvelicavanje preformansi radi boljeg publiciteta.
Uspit vidio sam auto u OS prosli race i svidjaju mi se graphics i sam auto![]()
audi_s2 je napisao(la):svi smo mi laicki ovo komentarisali al nervira me odjednom promjena misljenja nekih prvo je bilo nemoguce pa kad se vlasnik javio onda je moguce al je cudo ako napravi![]()
ZELA GTI je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol:
Ja plačem, života mi
antrax je napisao(la):Ja ću se sada javit malo, kratko i td...
Da čestitam na projektu i onom što razvijaš, svaka čast
sad ću da citiram Zelu, nepobjedivog lika sa foruma, čovjeka koji sve zna, i jedinog čovjeka kod kojeg Čak Noris nesmije na vrata da pokuca :lol:
"Kakve baterije koristi da može preći po 500 km sa jednim punjenjem kada svijetski razvoj baterija nije došao do te razine"
A ovo dalje, može i ovaj momak da pročita, možda on za to već zna... a ti Zela ako nebudeš vjerovao u ovo što ću napisat, upali auto i dođi na meso u Jablanicu, ko izgubi opkladu plaća 6 pića, 2 kg janjetine i pun rezervar goriva.
Komšija moj je izumio bateriju, koja ima vjek trajanja neograničeno, ili ti ga (dobro oči otvori) NEMOŽE DA SE ISTROŠI, i sve to ima svoje ali, ali, ali... u beskonačnoTakva baterija bi valjala ovom momku sigurno, i gdje bi mu bio kraj ?
pozz i sve najbolje.![]()
ZELA GTI je napisao(la):antrax je napisao(la):Ja ću se sada javit malo, kratko i td...
Da čestitam na projektu i onom što razvijaš, svaka čast
sad ću da citiram Zelu, nepobjedivog lika sa foruma, čovjeka koji sve zna, i jedinog čovjeka kod kojeg Čak Noris nesmije na vrata da pokuca :lol:
"Kakve baterije koristi da može preći po 500 km sa jednim punjenjem kada svijetski razvoj baterija nije došao do te razine"
A ovo dalje, može i ovaj momak da pročita, možda on za to već zna... a ti Zela ako nebudeš vjerovao u ovo što ću napisat, upali auto i dođi na meso u Jablanicu, ko izgubi opkladu plaća 6 pića, 2 kg janjetine i pun rezervar goriva.
Komšija moj je izumio bateriju, koja ima vjek trajanja neograničeno, ili ti ga (dobro oči otvori) NEMOŽE DA SE ISTROŠI, i sve to ima svoje ali, ali, ali... u beskonačnoTakva baterija bi valjala ovom momku sigurno, i gdje bi mu bio kraj ?
pozz i sve najbolje.![]()
Samo ću da quotam ovaj post, da ga slučajno ne brišeš:lol::lol::lol:
Tvoj susjed je novi mesija. Srušio je sve prirodne zakone. Šta sve neću pročitati...
Još plačem:lol::lol: