menjic je napisao(la):E bas tu sam u BN, pa navrati na kafu
I usput sretna vam svima nova godina, sad odoh da pijem koji dan sto zelim i vama.
menjic je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):Ko te pita za kraj, ulazi !
Hm, ko ? Pa novcanik, rezervoar i tako to Ipak je ovo auto za svaki dan pa ne treba pretjerivati
Nije iz SA auto.
I hvala i ja se nadam da cu ga srediti, ali ne vratiti u prvobitno, ja bi malo bolje ipak
zovite_sivac je napisao(la):menjic je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):Ko te pita za kraj, ulazi !
Hm, ko ? Pa novcanik, rezervoar i tako to Ipak je ovo auto za svaki dan pa ne treba pretjerivati
Nije iz SA auto.
I hvala i ja se nadam da cu ga srediti, ali ne vratiti u prvobitno, ja bi malo bolje ipak
Kakav ba novcanik i rezervoar, samo vrti na 7000 i nabijaj konjice ! Pare su zlo, dodju i odu, sto prije ih se rijesis to bolje
menjic je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):menjic je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):Ko te pita za kraj, ulazi !
Nije iz SA auto.
Kakav ba novcanik i rezervoar, samo vrti na 7000 i nabijaj konjice ! Pare su zlo, dodju i odu, sto prije ih se rijesis to bolje
Kralj si majke mi, sto je najgore tako i jest kod mene. Pa ako je nekom problem kako da se rijesi para samo se javite imam nepogresiv recept da sve potrosite nabrzinu :lol::lol::lol:
zovite_sivac je napisao(la):menjic je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):menjic je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):Ko te pita za kraj, ulazi !
Nije iz SA auto.
Kralj si majke mi, sto je najgore tako i jest kod mene. Pa ako je nekom problem kako da se rijesi para samo se javite imam nepogresiv recept da sve potrosite nabrzinu :lol::lol::lol:
Od kako sam nabavio CRX-a radim i samo radim...do godisnjeg odmora nisam odmaro 3 mjeseca, znaci svaki jebeni dan na poso...a zadnje 4 plate "nisam dobio", duzan i bogu i narodu...taman dok vratim dugove ovaj mjesec, poklapa mi se registracija u martu. :icon_smile: