bez_steka je napisao(la):dolazim da probam auto nova sezona novi motor trebao bi ici ove sezone nisko pravo ali cemo to jos da vidimo dok se sve ustima
bez_steka je napisao(la):dolazim da probam auto nova sezona novi motor trebao bi ici ove sezone nisko pravo ali cemo to jos da vidimo dok se sve ustima
edo_16v je napisao(la):bez_steka je napisao(la):dolazim da probam auto nova sezona novi motor trebao bi ici ove sezone nisko pravo ali cemo to jos da vidimo dok se sve ustima
hajd ne foliraj, za Yugu je i 16 nisko
tepSIJA je napisao(la):bez_steka je napisao(la):dolazim da probam auto nova sezona novi motor trebao bi ici ove sezone nisko pravo ali cemo to jos da vidimo dok se sve ustima
Vidimo se na pivi ? ok ?
edo_16v je napisao(la):bez_steka je napisao(la):dolazim da probam auto nova sezona novi motor trebao bi ici ove sezone nisko pravo ali cemo to jos da vidimo dok se sve ustima
sto se tice zakucavanja za pod tu sam vec iprevise blizu poda mislim na vrijemeheheh ali eto necu nista da govrim vidjet cmeo sve kkao ce rezultati pokazatiguster je napisao(la):edo_16v je napisao(la):bez_steka je napisao(la):dolazim da probam auto nova sezona novi motor trebao bi ici ove sezone nisko pravo ali cemo to jos da vidimo dok se sve ustima
Jimi je mozda mislio "nisko" kao mozda zakucana za zemlju a ne "nisko" kao brzo
MATADOX je napisao(la):KILE brate hocemo li stati na crtu???:icon_question::icon_eek:
IGY je napisao(la):dB bio ne bio ja dolazim
bitno je druzenje, a mozda i probam ibizu da vidim moze li bar za minutu preci stazu:lol: