GTI 16V je napisao(la):bulex je napisao(la):e jeli ko primjetio da na ovoj listi sa amknitro stranice... VW je naopako napisano.... WV a trebalo bi VW Volkswagen a ne Wolksvagen... pogledaj te samo W na BMW hehe... ili sam ja pobudalio samo
E bas je na Carbonu raspravljano o istoj temi....Bas izgleda tako kao da je naopako napisano,evo npr ja sam prilikom prijave normalno napisala VW a tamo djeluje kao da je WV.. i jos sam pisala golf 3 gti 16v ,a tamo samo pise cini mi se golf gti... Da li to neko ko radi prijave fuli ili sta je u pitanju nezzzzzzzzzzzzzzzzz...
VR6Boki je napisao(la):Je ja sam spominjao to na Carbonu, taj ko je unosio prijave ne zna kako se pravilno pise, pa je svima nepravilno unjeo. Ajd sto je to uradjeno, nego sto to ne ispravljaju ima vec mjesec dana...
bez uvrede druze al adi mi je intresantniji.. nesto me interesuje kako ideguster je napisao(la):skim? samnom ili adijem ?
Hota nedolazi na test day to je 99.9% to se neko "zahebavao"VR6Boki je napisao(la):Mene vise Hota interesuje, ak fakat dodje :icon_biggrin:
VR6Boki je napisao(la):Pa to mi je i bilo cudno, on ako bi dosao dosao bi na trku, ne znam sta bi on trazio na test dayu...
bez_steka je napisao(la):kile i adi hocete li samnom stati malo da vidim kako mi sad auto ide heheheheh
Alen_P je napisao(la):Biće extra, kako li će Silverstar voziti... Znam da se turpija opasno :icon_smile:
guster je napisao(la):ma zar je bitno jel WV ili VW, OPEL ili LEPO :lol::lol:
BITNO JE da se zna lokacija i datum i okvirna cifra prijavljenih a na pisti cemo vidjet ko sta vozi
MATADOX je napisao(la):Ludilo !!! spica ...
Ima da bude ludilo samo da se snijeg otopi...posto mi je motor sada jak po snijegu pa slajdra u 5 brzini:lol::lol::lol::lol:bez_steka je napisao(la):kile i adi hocete li samnom stati malo da vidim kako mi sad auto ide heheheheh
Ponijecemo jednu KOKU pa da je okrenemo pored piste...i sator jedan pa da napravimo teferic..
Pregovaram sa jednim frajerom da dovede 2 BIKA pa da bas bude ludilo:lol:
Al NE da se bodu nego da se trkaju:lol::lol::lol::lol::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Zamisli te spice...bujna masta radi svasta
MA IMA DA BUDE :123::123::123::123:
muha je napisao(la):kako stvari idu bice i SPL test day , nadam se da ce kolega silverstar uskoro obznaniti vise informacija