Član
calibra turbo-žu je napisao(la):moljcu jel?:lol:
dobar stroj prijatelju..![]()
sreto je napisao(la):Auto je stvarno rjetko i cjenim tvoj odabir samo mi nije jasno sto je u osjeku pored staze sto je neizvezes na rejs steta konji da miruju po haubom.razumijem radis za svoj gust al opet???????????![]()
HrSupra je napisao(la):sreto je napisao(la):Auto je stvarno rjetko i cjenim tvoj odabir samo mi nije jasno sto je u osjeku pored staze sto je neizvezes na rejs steta konji da miruju po haubom.razumijem radis za svoj gust al opet???????????![]()
Vozit ću race čim ubacim manualni mjenjač,ovako nema smisla vozit.....
sreto je napisao(la):HrSupra je napisao(la):sreto je napisao(la):Auto je stvarno rjetko i cjenim tvoj odabir samo mi nije jasno sto je u osjeku pored staze sto je neizvezes na rejs steta konji da miruju po haubom.razumijem radis za svoj gust al opet???????????![]()
Vozit ću race čim ubacim manualni mjenjač,ovako nema smisla vozit.....
nemoj tako druze onda ce bit nema smisla dok ne budem imo 500-600 konja pa dok ovo pa dok ono dok ljudi izadju sa kecevima gti i voze sta ima veze a steta je da stoji nas neke i zanima kako supra ide a mozda bi neko volio i odmjeriti snage sa tim autom ili barem usporedit vremena.Samo gas i vozi pa nije jedino auto na race-u sa automatskim mjenjacem bilo ih je jos tako da te briga.
calibra turbo-žu je napisao(la):samnom :icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):Evo trkaj se sa mnom:lol::lol::lol::lol::lol: Bice mi cast da izgubim od takvog auta, a ako se zaj*es, pa te poderem, kurcicu se do kraja zivota kako sam odr'o Supru!:lol::lol::lol::lol::lol:
sreto je napisao(la):A ti dinko sklapaj onu munju poceli smo kenjat obojica po forumu a u obojice auto u djelovima:lol::lol::lol::lol:
HrSupra je napisao(la):calibra turbo-žu je napisao(la):samnom :icon_smile:
uvijek prijatelju:icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):Evo trkaj se sa mnom:lol::lol::lol::lol::lol: Bice mi cast da izgubim od takvog auta, a ako se zaj*es, pa te poderem, kurcicu se do kraja zivota kako sam odr'o Supru!:lol::lol::lol::lol::lol:
nemam muda stat s tobom na crtu:icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):HrSupra je napisao(la):calibra turbo-žu je napisao(la):samnom :icon_smile:
uvijek prijatelju:icon_smile:
nemam muda stat s tobom na crtu:icon_smile:
E, jbg! Nista od mog plana!:icon_cry: Kako sad da se kurcim da sam nekog uzeo?!:icon_question: Upropasti me, covjece, a taman sam se nadao necemu u zivotu!:lol: