Član
German style, ja mislim da je tu ostecen jedan takmicar nebi sad da navodim,
ugl kao i na svakoj utakmici domacin je imao sudije na svojoj strani
Little Dragon je napisao(la):Ja se jos ibretim onom kamioncicu za hranu , kad mi rece 5 km cevapi , ja pitam jel to 5 komada kaze NE 10 , pozitivno sam se inzenadio jer inace hrana bude zara
bucky_mb@yahoo je napisao(la):German style, ja mislim da je tu ostecen jedan takmicar nebi sad da navodim,
D_cash je napisao(la):Bio takmicio se ponovo uz probleme , nakon nerviranja i poslije dB-a sam tek progovorio sam rajom takodjer uopznao par momaka, ugl event je bio na zavidnom nivou tako da sve cestitke od mene
Jasmin001 je napisao(la):Drago mi je brate sto ti se svidjelo i sto nemas primjedbi. Svakom pokusavamo ugoditi ali nasem narodu je to zaista tesko uraditi jer uvijek nadju zamjerku al eto jbg. Znali smo da ce se uvijek naci neko ko prigovara ali sta cemo. :icon_smile:
bucky_mb@yahoo je napisao(la):German style, ja mislim da je tu ostecen jedan takmicar nebi sad da navodim,
Reci mi koje je auto pa ti posaljem bodove sudija. Ako neces javno mozes i privatno. A to da su sudije bile na strani organizatora NEGIRAM jer zaista nije tako. A vjerujem da ce ti se Liga i Ljuboje koji su clanovi ovog foruma javiti i potvrditi da nije tako.
Unique_ze je napisao(la):da malo bolje citate pravilnike,(a ne samo "preletite") znali bi ste sta da pisete po forumu
r) Takmičar koji je nekim razlogom nezadovoljan ocjenjivanjem, plasmanom na takmičenju ili smatra da je na bilo koji način oštećen, ima pravo žalbe koju usmeno podnosi direktoru manifestacije a pismenim putem na adresu organizatora najkasnije 7 dana nakon manifestacije.
Organizator je obavezan javno objaviti obrazloženje na službenoj stranici, forumima ili na narednom eventu takmičenja.
Zive gluposti se pisu :icon_question: