i ja nevjerujem ni u kakva mjerenja dok nebudu zvanicna,zato vrijeme necu ni pisati jer ni ja sam nemogu vjerovati da toliko brzo moze ici,sve mislim da je negdje greska u mjerenju.
kadet je isao do sad najbrze 12.4 ali ovo sad i to sto je bilo nikakve veze nemaju,tako da ta vremena sa kojim je isao sa 8v motorima nisu apsolutno bitna jer su ovo sad daleko ozbiljnija vremena i mogu reci opasna za ukupnu SR scenu a za BiH da i negovorim.
8 v nije imao nista sto sad imaju ovi 16 v,niti su ventili bili pravi niti je imao duple mape,niti su motori valjali,niti je bilo slickova,vozio je na plasticnim barum gumama,sad je druga pjesma.
Steta sto sarajevo nije bilo 402 m da dodjemo,ovako kao sto sam vec rekao nista do gorice.
Elektronika je bosh ali modifikovana by SM chip tuning i prepravljana da moze da sve ovo gore radi sto sam napisao,vec duze vrijeme je testiramo i extra radi.Paljenje i smjesa su vrhunski i bez nitra i sa nitrom,kad napravimo vrijeme postavicu log fajl sa snimnjenim paramentirma a/f sistema,uglavnom svaki motor je posebno i jedinstveno nastimavan i bez nitra i sa nitrom.