Član
ObaMADA FAKA je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Hahahhaha samo šuti i šarafaj ))
ja ili esso_sa??:lol::lol::lol:
Samo šarafajte
ObaMADA FAKA je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Hahahhaha samo šuti i šarafaj ))
cuj to je tvoje misljenje!esso_sa je napisao(la):MADA FAKA je napisao(la):koliko se sjecam!a,mozda se i varam ono sta smo ja i ti pricali jeste o trgovini izmedu nas za abf dijelove!
ujedno nepricam napamet niti sam kad pricao pogotovo oko tih stvari!
jer neznam sto sam rekao u nebulozi????????
nezelim rasprave oko ovoga ali mi se cini da te nesto pogodilo ak sam sto pogresno rekao sorry majstore!
iza mene stoje 2-3 projekta turbo motora i jos ce toga biti!
nisam ovdje da bih se hvalio i pametovo vec sam iznio cinjenicu za koju vjerujem da je jasna!
nisam kudio tvoj rad vec dao pohvalu!
pa onda????
ujedno ak sam to sto pitao bilo je to iz ciste informacije i dobro je uvjek znati nesto novo!
tako da no hard feeling mate!
Ma stoje iza tebe 2-3 kite od ovce a ne 2-3 turbo projekta... Pitanja koja si mi postavio onako iz "ciste informacije" ne postavlja ni onaj ko iza sebe ima i djelimican turbo projekat.... Eto..... Ne osjecaj se lose..... mate :lol:
I ne uzimaj HONEY-a bezveze u usta, covjek ima i vise nego dovoljno znanja i iskustva da sam sebi sarafa motor a ne da tebe pita (ako svojim prijedlogom, da ga pitam za tebe, zelis da aludiras na to da si mu ti nesto pomogao u praxi)
ocu moram kolega kupit nekih kljuceva!Alen_P je napisao(la):ObaMADA FAKA je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Hahahhaha samo šuti i šarafaj ))
Samo šarafajte
HONEY je napisao(la):slabo inace citam ovdje vise ali sam slucajno pogledao pa vidim pise HONEY :icon_biggrin:
ma MADA FAKA je htjeo reci da ja znam detaljno o jednom turbo projektu kojeg su radili, i da znam detaljno oko ovoga sto sada planira raditi. inace smo dobri pa pricamo oko svega, tako da znam svaki dio koji se kupi ili stavi itd
:icon_exclaim:-Suki- je napisao(la):dobro zasto se sad covjeku lijepo ne objasni sta i kako,koliko kosta sta moze ocekivati ....umjesto da se ovdje dokazuje ko je ko i ko je sta,JAJAJAJAJA....ti si ku*ac,ne ti si ku*ac,nemas ti pojma,ćaća ti nema pojma....ja napravio ovo,a ja sam ono,nisi ti to znao dok ti ja nisam rekao i tako dalje i tako blize...
ili da ja idem opet jednu turu vrelih kokica....
HONEY je napisao(la):ono sto je MADA FAKA napisao da - nije problem sastavit turbo motor, problem je sastavit jak turbo motor - je prilicno tocno
mozda malo da ispravim. nije bas jednostavno "od nule" sastaviti niti jedan turbo motor.
takodjer bi korigovao ovo "jak turbo motor". jak turbo motor se moze napraviti bez extremih ulaganja ako se proberu pravi dijelovi i ako se zna sta se radi
extremno jak (tu sada mislim recimo preko 400ks iz 2 litra), vec trazi i extremnija ulaganja
Essin 2.0 je odlicno uradjen, gledao sam ispise sa valjaka, znam sta je radjeno. i to je bas primjer jakog turbo motora. naravno, sada za izvuci 500ks iz bas tog motora, bez ikakve dalje prerade ili ulaganja nije moguce, tu onda doista stoji "1500 eur za 2 dijela" :icon_biggrin: (hmm.. ja znam par caka i za manje love )
tako da ne vidim cemu da se svadjaju ljudi kad niko nije reko nista lose
i bas od sviju vas dvojica da se porjeckate a pravite jako slicne motore - 2.0 16V turbo
malo tko preradjuje ovdje te motore na turbo, i to kako valja
u golfu kecu od brata od MADA FAKA je takav motor, slozen od nule, na zadnjoj utrci u OS odvozio mislim 13.3 bez slickova
sada se slaze isto jos jedan 2.0 16V T motor, koji bi mogao biti slican Essinom
nema potrebe za nekom raspravom, bar ne medju vama
HONEY je napisao(la):ono sto je MADA FAKA napisao da - nije problem sastavit turbo motor, problem je sastavit jak turbo motor - je prilicno tocno
mozda malo da ispravim. nije bas jednostavno "od nule" sastaviti niti jedan turbo motor.
takodjer bi korigovao ovo "jak turbo motor". jak turbo motor se moze napraviti bez extremih ulaganja ako se proberu pravi dijelovi i ako se zna sta se radi
extremno jak (tu sada mislim recimo preko 400ks iz 2 litra), vec trazi i extremnija ulaganja
Essin 2.0 je odlicno uradjen, gledao sam ispise sa valjaka, znam sta je radjeno. i to je bas primjer jakog turbo motora. naravno, sada za izvuci 500ks iz bas tog motora, bez ikakve dalje prerade ili ulaganja nije moguce, tu onda doista stoji "1500 eur za 2 dijela" :icon_biggrin: (hmm.. ja znam par caka i za manje love )
tako da ne vidim cemu da se svadjaju ljudi kad niko nije reko nista lose
i bas od sviju vas dvojica da se porjeckate a pravite jako slicne motore - 2.0 16V turbo
malo tko preradjuje ovdje te motore na turbo, i to kako valja
u golfu kecu od brata od MADA FAKA je takav motor, slozen od nule, na zadnjoj utrci u OS odvozio mislim 13.3 bez slickova
sada se slaze isto jos jedan 2.0 16V T motor, koji bi mogao biti slican Essinom
nema potrebe za nekom raspravom, bar ne medju vama
Al_Galone je napisao(la):Ma nemoze covjek miran na ovim forumima biti nikako
A tako ti je to,ili .... ili,bez obzira na sve nemozes a da ne komentarises nesto.esso_sa je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Ma nemoze covjek miran na ovim forumima biti nikako
Potpis veliki ko zgrada ! Koliko god covjek pokusa da samo cita i kloni se svega, nekako opet uspiju da te uvuku u raspravu....
Kako kaze Alen, suti i sarafaj ! Tako je najbolje
Al_Galone je napisao(la):A tako ti je to,ili .... ili,bez obzira na sve nemozes a da ne komentarises nesto.esso_sa je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Ma nemoze covjek miran na ovim forumima biti nikako
Potpis veliki ko zgrada ! Koliko god covjek pokusa da samo cita i kloni se svega, nekako opet uspiju da te uvuku u raspravu....
Kako kaze Alen, suti i sarafaj ! Tako je najbolje
A dobro sto da ne ako ubija dosadu