Hvala na podrsci
Nije stvar u prodaju i i da se izvuce koja kinta, naprotiv, radio sam u zivotu milion puta milion stvari za nikave il bas sitne novce, kome sam radio karbon foliju zna kakvu sicu sam uzimao, po tri puta manje love nego sto inace raja uzima.
al sto se stikera tice i prvi put kad sam ih uradio, mislim prvi i na forumu, ako ne i u Bosni, barem u Os sam prosle godine jedini bio s tim, nisam htio nikom da dajem file, cak ni za pare, jer je bio jedinstven, radjen po mom ukusu.
a sto se tice ove teme, da neko napravi samo za bht odredjen stiker, pa nek izvoli, nek se pati ispre ekrana i gubi oci za dobrobit vecine, svaka mu cast, meni se vala ne da, po ebay-u imate bruku artikala gdje se nude paketi stikera pa aferim, imate i Kileta koji takodje prodaje gotovu foliju, imate u BG-u momka, mogu dat broj ko je zainteresovan koji takodje radi po narudzbi. Fazon je sto se kod nas neki poslovi ne cijene, ista stvar me zadesila i sa fotografijom. Kad nekom kazes da ces mu naplatiit za fotkanje auta, on sav u cudu.
Eto, nasao sam cak i bolji primjer od limara sa foruma, pitajte Igija da vam odradi kvalitetan shooting za dz, hoce k