Amir1 je napisao(la):Dizajn felge koja će morati da stoji na autu, da se ne ističe posebno, već da bude dio auta, recimo ja ne furam "old skul", tako da na svog BMW -a neću stavljat falcare jer ga one vrate u vrijeme prijenego je proizveden. Felga je po meni 40% nak* na autu. Bitno mi je da se felga ne krivi sama od sebe, i bitno mi je da nije preteška jer sam već imao problem sa težinom felgi (na golfu). Što se tiče cijene... ja sam student, a posuđivao sam pare od drugova (nekad čak i 500 KM duga) zbog auta, sve je to stvar ljubavi perma autu i koliko si spreman da se žrtvuješ da bi bio ponosni vlasnik
tvrdoglavi je napisao(la):zasto svi stavljaju felge-da im auto izgleda ljepse....sto znaci da svi ganjaju dizajn
erol_brcak je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):zasto svi stavljaju felge-da im auto izgleda ljepse....sto znaci da svi ganjaju dizajn
So not true!
Bar ne iskljucivo zbog toga.
Alu felga ispred celicare ima osim izgleda jos i prednost u tezini-laksa je (smanjena neogibljena težina-preciznije upravljanje autom i bolje ponasanje u zavojima,a isto tako zbog manje tezine poboljsava ubrzanje i kocenje),omogucava bolje hladjenje kocnica ,alu je cvrsci itd
Eh sad prelazak sa jedne alu na drugu alu je druga prica,tu je uglavnom zbog izgleda,a ima opet i onih superlaganih alu felgica,obicno za trkaca auta ili bilo koja druga koja teze ka sto boljim performansama