Član
.nOKe je napisao(la):mozda je zbog ove teme meni danas neko isparao auto na parkingu :icon_question:
bolesno..
ljubomora Keno, nema forum nikakve veze sa tim sto je grad pun pacenika...:icon_mad:
.nOKe je napisao(la):mozda je zbog ove teme meni danas neko isparao auto na parkingu :icon_question:
bolesno..
bolesno..
Got2b je napisao(la):Forum je dosta da kazemo "PAO" ne toliko dole ali ipak jeste.
Zbog takvog posla i mogucnosti nisam ulazio na forum pa da kazem oko 12-16mjeseci, (Ulazio ali na par minuta ).
U tom vremenskom periodu koji nisam bio ovdje ,dosta se stvari promjenilo, dosta stare raje vise nikako ne pise nista.
Nema vise onih dobrih starih tema iz kojih si mogao da izvuces nesto poucno, da nesto naucis "aha pa i ja bi ovo mogao da napravim" .
Dosta tu nekih novih clanova vidim u zadnje vrijeme od kojih "nema puno hljeba" . "Da se gadjamo lizalima "
Gdje je jedan Trizex koji je imao mnostvo dobrih i zanimljivih tema, momak koji zna da radi i oko struje i oko mehanike koji hoce pomoci svakome..
Gdje je Lover,koji je imao perfektnu garazu..
Igy koji je postavljao teme ,koji je pomagao ljudima...
I naravno ovi clanovi koji sada pisu u ovoj temi
Da ne nabrajam sada clanove jer bi trebalo sat vremena...
Neznam u kome je zakazalo to sve, shvatam da i ovo vrijeme utice na sve to gdje neces raditi nista na autu..
Ali kad uzmem teme od 2008 godine i ove kraj 2011\12 ogromna razlika...
Nadam se da ce poceti ABD da radi forum kao u stara vremena...
zlajaaa je napisao(la):Rezime svega je da se glupe teme i postovi "prijavljuju" (a to je obaveza članova), te da će admini/moderatori to sankcionisati/ izbrisati/ lokovati itd...
ovdje se 18 stranica samo ponavljate i govorite što je već neko prije reko i nemaa potrebe da se ponavljate