Član
RE: SR402 Živinice
e ovako ja nisam htjeo da te uvredim i necu da budem jedan od ONIH ako me razumijes tvoje auto meni dodje kao zastitni znak bh styla meni licno najvidjenije auto u bh ali iznjeo sam svoej misljenje i nema kome koga znam nisam ispricao za onaj ludi gepek a imao sam takvu zelju da ga otvorim u yivinicama i da te upoznam da popricam s tobom ali opet neznam ni ko si a vbruka ljudi oko auto . . .
ali newazno nemoj se ti uvredit stvarno jer nisam na tome
Iceman je napisao(la):Davor_ je napisao(la):i da astra od onog lika s kernozina je meni jebena i ona plava a madzidov bmw mi nekako stara vijest (jest auto EXTRA ali jbga )
samo moje misljenje
i da ja nemam ni blizu takvo auto i po tome me mozete nazvati nekompetentnim da ovo pisem ali to je moje misljenje srry
Nidje veze kralju znaci ako sam ja uradio svoje auto prije ostalih vise nisam dovoljno dobar a svako takmicenje uradim nesto novo za auto, zivim za njega i dizem 5 kredit samo za komad plastike i mramora?
e ovako ja nisam htjeo da te uvredim i necu da budem jedan od ONIH ako me razumijes tvoje auto meni dodje kao zastitni znak bh styla meni licno najvidjenije auto u bh ali iznjeo sam svoej misljenje i nema kome koga znam nisam ispricao za onaj ludi gepek a imao sam takvu zelju da ga otvorim u yivinicama i da te upoznam da popricam s tobom ali opet neznam ni ko si a vbruka ljudi oko auto . . .
ali newazno nemoj se ti uvredit stvarno jer nisam na tome