zmayich je napisao(la):jos jedan clip sa race-a:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JZ4pfBK4_zo&NR=1[/video]
doslo je do nekog kvara pa nije fino uhvatio trecu brzinu, vidite i sami kako uspori na sredini staze
serialgf je napisao(la):bitno je da je Sarajevska raja a ko je to nije ni bitno .. Nismo mi ovdje bili pod opsadom toliko dugo da sada ne mozemo hodati po nasoj zemlji smirom...
Uzivajte....
edvaE2 je napisao(la):serialgf je napisao(la):bitno je da je Sarajevska raja a ko je to nije ni bitno .. Nismo mi ovdje bili pod opsadom toliko dugo da sada ne mozemo hodati po nasoj zemlji smirom...
Uzivajte....
pa ipak ja mislim da je bitno jer ako malo bolje pogledate taj momak je prvi udario u potiljak ovog brundu sto nema majice pa je onda ovaj u zutoj maici udario tog sarajliju
potpuno sam neutralan al ne budite slijepi i pogledajte clip malo bolje(klikajte pauzu play)
elvirjahic je napisao(la):edvaE2 je napisao(la):serialgf je napisao(la):bitno je da je Sarajevska raja a ko je to nije ni bitno .. Nismo mi ovdje bili pod opsadom toliko dugo da sada ne mozemo hodati po nasoj zemlji smirom...
Uzivajte....
pa ipak ja mislim da je bitno jer ako malo bolje pogledate taj momak je prvi udario u potiljak ovog brundu sto nema majice pa je onda ovaj u zutoj maici udario tog sarajliju
potpuno sam neutralan al ne budite slijepi i pogledajte clip malo bolje(klikajte pauzu play)
Ok,prvi ovaj sarajlija udario i sad ga treba cijela Tuzla,Zivinice;kalesija da bije:icon_rolleyes:Jel to mozda ok??? postoji hiljadu nacina da se izgladi situacija ali ovi huligani ne znaju za to.
elvirjahic je napisao(la):edvaE2 je napisao(la):serialgf je napisao(la):bitno je da je Sarajevska raja a ko je to nije ni bitno .. Nismo mi ovdje bili pod opsadom toliko dugo da sada ne mozemo hodati po nasoj zemlji smirom...
Uzivajte....
Ok,prvi ovaj sarajlija udario i sad ga treba cijela Tuzla,Zivinice;kalesija da bije:icon_rolleyes:Jel to mozda ok??? postoji hiljadu nacina da se izgladi situacija ali ovi huligani ne znaju za to.
Oggy je napisao(la):serialgf - otaj lik pravo zajeban
Oggy je napisao(la):serialgf - otaj lik pravo zajeban
tarik_91 je napisao(la):btw da se vratimo race-u..kaze repo je bio tako brz da ga niko nije vidio