Početnik
ja nisam bio , al vjerujem da je neko od ovih imao pistolj ...
al opet jbg ... bgm 20 na 1 i ostali gledaju ... pfffffffffffffffffffffffffffffff
al opet jbg ... bgm 20 na 1 i ostali gledaju ... pfffffffffffffffffffffffffffffff
cera_1.3_12V je napisao(la):ja nisam bio , al vjerujem da je neko od ovih imao pistolj ...
Dzeniii je napisao(la):cera_1.3_12V je napisao(la):ja nisam bio , al vjerujem da je neko od ovih imao pistolj ...
izvin prijatelju al ti ne trebas nikako ovo komentarisat niti pocinjat neku raspravu,nisi bio,ne znas kako je bilo,ne znas ko se tukao,ne znas nista,,ja sam bio na sr ali nisam gledao tucu bio sam na kraju piste i nemam tu sta komentarisat jer nisam vidio incident
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Race je bio super,dok se ova tuca nije desila! Posjecenost extra,dobra i brza auta...a i neka raja sa foruma! A ti pioneer,sto se ne javi kad si me vidio...jos ja pitam green-a,ima li koga sa foruma,da upoznam!?:-D
A to sto pisete,da necete vise doci,nema smisla...radi par budala,napustiti nesto sto volite...nema smisla!
cera_1.3_12V je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):cera_1.3_12V je napisao(la):ja nisam bio , al vjerujem da je neko od ovih imao pistolj ...
izvin prijatelju al ti ne trebas nikako ovo komentarisat niti pocinjat neku raspravu,nisi bio,ne znas kako je bilo,ne znas ko se tukao,ne znas nista,,ja sam bio na sr ali nisam gledao tucu bio sam na kraju piste i nemam tu sta komentarisat jer nisam vidio incident
ok posteno ...
samo kazem da je trebalo braniti covjeka ...
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Race je bio super,dok se ova tuca nije desila! Posjecenost extra,dobra i brza auta...a i neka raja sa foruma! A ti pioneer,sto se ne javi kad si me vidio...jos ja pitam green-a,ima li koga sa foruma,da upoznam!?:-D
A to sto pisete,da necete vise doci,nema smisla...radi par budala,napustiti nesto sto volite...nema smisla!
pioneer_09 je napisao(la):TROUBLE_MAKER je napisao(la):Race je bio super,dok se ova tuca nije desila! Posjecenost extra,dobra i brza auta...a i neka raja sa foruma! A ti pioneer,sto se ne javi kad si me vidio...jos ja pitam green-a,ima li koga sa foruma,da upoznam!?:-D
mi zurili a vas bilo 5-6 ondje tako da nisam ni zaustavio se... drugi put jbg
Dzeniii je napisao(la):cera_1.3_12V je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):cera_1.3_12V je napisao(la):ja nisam bio , al vjerujem da je neko od ovih imao pistolj ...
ok posteno ...
samo kazem da je trebalo braniti covjeka ...
pa branit ga je trebalo,ali ne sad da se mijesaju neka treca lica, tad bi doslo do prosipanja krvi i ko zna do cega jos,,,nego to je bila duznost POLICIJE da razvdvoji tucu i da ih sve odvede u stanicu,,zato nemojte kritikovat nekog ko je samo posmatrao tucu