Član
Micky je napisao(la):nisam mislio na tebe juce bilo je drugih komentara
ok
Micky je napisao(la):nisam mislio na tebe juce bilo je drugih komentara
Micky je napisao(la):a jest sad se svi skocili ja peku znam i znam koji je kod njega auta mislio sam na onog sto je kupio od ede motor, a peki svaka cast , a honda je tek pocela ici moze ona bolje a mene sto se tice dosao da vidim vrijeme i kad me onaj onoliko uzeo vrijeme nije bilo ni bitno i jos nesto jel golf IV turbo u 2.0 klasi.....
samo nesto nije mi jasno neko se toliko trudi odrice puno toga da napravi auto itd... niko nije rekao svaka cast nego koliko je dao ne ide itd.. itd.... stvarno sam narod uzas , evo primjera u Banja Luci na SR alen iz kluba nas sa M3 bmw vozi protiv seata leon BG table i ostao bez nitra na cilj trci momak iz HR daje mu nitro svoj da vozi neznaju se nikako.... a kod nas bi mu se smijao i rekao da je levat itd....
adi_minimalno je napisao(la):hahahaha joj mogu misliti likova nista bez piste izvan grada... rijesen je i problem sa hranom i picem za ubuduce... slijedi Tuzla, "srecom" na pisti...daki je napisao(la):Dobro je bilo,.......... Ograda, hrana, raja, kola, superiska.
Samo nagledao sam se papaka pravih u publici ono tamo vamo preko ograde, a sve naki sminkeri, uzas. Doduse jedan je na glavu pao :lol:
koliko ti je vrijeme druze bilo u Sarajevu?puno si radio nadam se da je i rezultat tu...Nurija je napisao(la):trka u tz ce biti odzana u zivinicama na pisti.... gdje bio Sfor prije....i spustite loptu malo sta odmah vristite jedni na druge ...
Alen_P je napisao(la):Niko ne osporava vaše pobjede i kvalitet vozila... Najkvalitetnije možda u Sa i jeste, ali najpošteniji sigurno niste ... Mislim, da je kojim slučajem neko iz vašeg kluba vozio protiv mene, da ne budem bezobrazan, nepošteno npr kao crveni Civic protiv sivog Civic-a koji je 1.4, vjeruj druže da to tako ne bi prošlo. Ja bih tražio da mu otvore mašinu, pa ako ne budem u pravu, platio bih sve to lijepo i imali bismo jednu riješenu dilemu.
Za pobjede se slažem u potpunosti, 1cm je isto kao metar, jer ne postoji pobijedio me malo, zamalo, za cenat ili šta ja znam... Može biti ili pobjednik ili "gubitnik"...