VR6Boki je napisao(la):daki nemam pojma koliko sam vozio, kazu ispod 17 sekundi. Vozio sam tri trke, izbacio nekog G2 GTI 16V i Una Turba, pa me zapao Kikers Golf 1 i on me sutnuo van. Ja sam superzadovoljan kako je Saxo isao.
Vremena svih takmicara ce biti objavljena sutra...
hahahaha joj mogu misliti likova nista bez piste izvan grada... rijesen je i problem sa hranom i picem za ubuduce... slijedi Tuzla, "srecom" na pisti...daki je napisao(la):Dobro je bilo,.......... Ograda, hrana, raja, kola, superiska.
Samo nagledao sam se papaka pravih u publici ono tamo vamo preko ograde, a sve naki sminkeri, uzas. Doduse jedan je na glavu pao :lol:
Micky je napisao(la):samo da pitam jel kikers golf 2 ica 1.8 klasa , jel momak iz carbona sa golfom crvenim 1.8 klasa itd.....
Micky je napisao(la):samo da pitam jel kikers golf 2 ica 1.8 klasa , jel momak iz carbona sa golfom crvenim 1.8 klasa itd.....
Micky je napisao(la):a jest sad se svi skocili ja peku znam i znam koji je kod njega auta mislio sam na onog sto je kupio od ede motor, a peki svaka cast , a honda je tek pocela ici moze ona bolje a mene sto se tice dosao da vidim vrijeme i kad me onaj onoliko uzeo vrijeme nije bilo ni bitno
samo nesto nije mi jasno neko se toliko trudi odrice puno toga da napravi auto itd... niko nije rekao svaka cast nego koliko je dao ne ide itd.. itd.... stvarno sam narod uzas , evo primjera u Banja Luci na SR alen iz kluba nas sa M3 bmw vozi protiv seata leon BG table i ostao bez nitra na cilj trci momak iz HR daje mu nitro svoj da vozi neznaju se nikako.... a kod nas bi mu se smijao i rekao da je levat itd....
Micky je napisao(la):i jos nesto jel golf IV turbo u 2.0 klasi.....
Micky je napisao(la):samo nesto nije mi jasno neko se toliko trudi odrice puno toga da napravi auto itd... niko nije rekao svaka cast nego koliko je dao ne ide itd.. itd....
edo_16v je napisao(la):Kada neko posmatra auto sa strane ono ide nema sta, ali ja kada ga gledam za mene stoji u mjesu, neide uopste za auto u koje je istreseno 20,000KM...
Mislis da je Omar u corsu ulozio preko 10,000KM a covjek 12,9..i jos mnogo drugih primjera da ne nabrajam..